Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De 10 meest gebruikte TINS-narrowcastingtemplates

Het jaar 2023 is net begonnen, een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ook in 2022 zijn er weer enorm veel nieuwe presentaties gemaakt door de eindgebruikers. Er valt immers genoeg te communiceren, van jubilarissen en productiecijfers tot de laatste aanbiedingen in de winkel.

Maar wat zijn nou de meest favoriete templates? In deze blog bespreken we de top 10 meest gebruikte narrowcastingtemplates van het afgelopen jaar.

1. Nieuws

Vandaag de dag zijn we 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws. Dat er behoefte is om deze informatie te delen met de kijker via het TINS-narrowcastingsysteem is dan ook niet verrassend te noemen. Binnen het online CMS is een breed aanbod aan landelijke, regionale en zelfs internationale nieuwsbronnen te vinden.

 

 

2. Fotoalbum

Van personeelsfeest tot schoolreis, terugblikken op mooie gebeurtenissen blijft populair. Om dit op een leuke en speelse manier vorm te geven wordt er gretig gebruik  gemaakt van de fotoalbums welke in de vorm van een Roll-your-Own-template beschikbaar zijn. Er zijn maar liefst drie verschillende templates beschikbaar, waarbij de  mogelijkheid bestaat om in één keer een hele selectie foto's te uploaden én te editen. Elke template heeft zijn eigen uitstraling.

 

3. Countdown

Ook in 2022 waren er voor onze eindgebruikers weer genoeg momenten om naar uit te kijken. Om dit visueel kenbaar te maken werd er dan ook veel gebruik gemaakt van de countdown template. In een handomdraai kan je eenvoudig een gepersonaliseerde narrowcastingpresentatie maken die aftelt naar een specifiek moment.

 

 

4. Vandaag in de geschiedenis

Welke historische gebeurtenissen vonden er vandaag plaats? En welke beroemde personen zijn er vandaag jarig? De “vandaag in de historie”-template geeft dagelijks antwoord op deze vragen. De template bevat leuke wetenswaardigheden en heeft een hoge entertainment waarde. Het is dan ook niet zo gek dat deze narrowcastingtemplate erg veel wordt gebruikt.

 

5. Verkeersinformatie
De werkdag zit er op, tijd om terug huiswaarts te gaan. Maar hoe zit het met de verkeersdrukte op de weg? Via de verkeersinformatie-template, die ontwikkeld is in samenwerking met TomTom, breng je jouw doelgroep binnen enkele seconden op de hoogte via het narrowcastingsysteem.

 

 

 

6. Braintrainer
Op zoek naar een template die de kijker uitdaagt tot nadenken? De braintrainer-templates bieden de uitkomst! De templates zijn voorzien van korte reken- en taalpuzzels die binnen een bepaalde tijd opgelost moeten worden. De templates zijn volledig geautomatiseerd, iedere keer wanneer de braintrainer voorbij komt is er een nieuwe puzzel beschikbaar.

 

 

7. Verjaardagen

Er is er één jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien: dat is….? Wie is er vandaag eigenlijk jarig? Om niemand binnen jouw organisatie te vergeten kan er gebruik gemaakt worden van de verjaardagentemplate. Door de database van de template eenvoudig te vullen, verschijnen de jarigen automatisch in de uitzending. Is er niemand jarig vandaag? Dan zal de template vandaag niet te zien zijn in de uitzending.

 

8. Weerinformatie
Wist je dat het weer bijna overal gespreksonderwerp nummer één is? Het actuele weerbericht kan dan ook niet ontbreken in de narrowcastinguitzending.

 

 

 

 

9. Wist je dat?
Feiten en weetjes? Daar zijn er een hele hoop van! We hebben een selectie gemaakt van de leukste, grappigste en verbazingwekkendste feitjes. Door de diversiteit van de onderwerpen is de template in te zetten voor bijna iedere doelgroep. Of het nu om een wachtruimte, zorginstelling, kantine, receptie of een aula op school gaat, de kijker zal zeker geboeid kijken naar uw uitzending bij het zien van deze volledig geanimeerde template.

 

10. Omdenken
Afgelopen jaar zijn we een samenwerking aangegaan met Omdenken, het platform achter de bekende quotes. Een template die enorm populair blijkt te zijn bij de eindgebruikers van het TINS-narrowcastingsysteem. De quotes zijn vaak prikkelend en geven je stof tot nadenken, ook geven ze je op een leuke manier inzicht over hoe je naar bepaalde situaties kunt kijken. Dagelijks wordt deze template automatisch voorzien van een nieuwe quote.

Meer weten over templates, content of andere narrowcasting gerelateerde zaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring