Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gratis nieuwe content: Omdenken!

Auteur: 
Dennis Coremans
Tags: 

Al jaren kunnen gebruikers van het TINS narrowcasting systeem gebruik maken van al onze algemene content. Van content voor speciale evenementen en feestdagen, tot foto-albums, sociale media, moodclips, WiFi-handouts en verjaardagen, er is voor ieder wat wils.

Dergelijke content is zeer belangrijk, aangezien het succes van narrowcasting valt of staat met de content die getoond wordt. Met name het actualiteitsgehalte en de aantrekkelijkheid van de narrowcasting content spelen hierin een belangrijke rol. Dit is ook de reden dat we met diverse nieuwsbronnen werken die volledig geautomatiseerd nieuws op de schermen plaatsen in een leuke herkenbare (en visueel aantrekkelijke) animatie. De gebruiker hoeft de betreffende presentaties(s) enkel in de speellijst(en) te zetten en de rest gaat vanzelf.
Onlangs hebben wij hier weer een nieuw (geautomatiseerd) item aan toegevoegd, namelijk content van: Omdenken

Berthold Gunster is grondlegger van het begrip ‘omdenken’. Met zijn team van trainers en acteurs geeft hij trainingen, webinars en workshops aan bedrijven en particulieren. Daarnaast schreef hij over zijn gedachtegoed inmiddels een flink aantal bestsellers. Steeds meer mensen en bedrijven leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan.

Binnen het TINS narrowcasting systeem hebben wij een template beschikbaar gesteld voor alle gebruikers. Dagelijks wordt deze presentatie automatisch voorzien van een nieuwe “Omdenken quote”. De quotes zijn vaak prikkelend en geven je stof tot nadenken, ook geven ze je op een leuke manier inzicht over hoe je naar bepaalde situaties kunt kijken.

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij hierin kunnen betekenen.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring