Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Wat kunnen wij u bieden?

Op deze website kunt u alles vinden over beeldschermcommunicatie, reclame op schermen of met een duur woord: narrowcasting.

Maar wat kunt u nu precies van Merit Media verwachten als u klant wordt?

Allereerst moet u weten dat wij niet alleen maar een computer of een software-programma verkopen. Wij bieden u een complete oplossing en alle nazorg die u mogelijk nodig heeft.

Totale Narrowcasting oplossing

Wat bieden wij u allemaal?Onze oplossing heet TINS (The Interactive Narrowcasting System), een zeer eenvoudig systeem welke door uzelf bediend kan worden. Het systeem omvat alle benodigde onderdelen naast een scherm (dat u wellicht al heeft), namelijk de hardware, de software én zelfs allerlei content!

En dat is nog niet alles!

Tijdens de gehele contractsduur van het abonnement controleren we elke dag of uw systeem nog goed werkt, adviseren wij u als u uw speellijsten kunt verbeteren en leveren we zelfs tweewekelijks nieuwe presentaties of video's welke u gratis mag gebruiken.

TINS Mediaplayer: Uiterst klein en betrouwbaar

Narrowcasting speler

U ontvangt van ons een industriele PC, welke kleiner is dan het nieuwste boek van Dan Brown. Deze TINS speler zorgt voor de mooie beelden naar uw scherm(en). Deze PC hoeft u niet aan te schaffen, maar deze krijgt u van ons in bruikleen tijdens de gehele abonnementsperiode. En mocht hij een keer kapot gaan? Dan geen zorgen, u krijgt direct van ons kosteloos een nieuwe en de volgende werkdag heeft u weer een volledig werkend systeem. Wel de lusten, niet de lasten!

Narrowcasting software 

Naast de speler krijgt u voor het maandelijkse abonnementsgeld ook alle benodigde software. Dus een programma dat al uw presentaties vertoont en een intelligent besturingssysteem. Via een webpagina kunt u uw speler/scherm(en) zelf aansturen, bijvoorbeeld op welke tijden het scherm aan of juist uit moet, welke presentatie u graag op woensdagmiddag tussen 14 en 16 uur wilt vertonen en wanneer die tijdelijke aanbieding automatisch moet verdwijnen.

De TINS software is zo eenvoudig te bedienen, daarvoor is geen training of grote handleiding nodig. Als u een presentatie van rechts naar links kunt slepen, dan weet u praktisch alles. Zo simpel is het.

Merit Media levert turn-key narrowcasting systemen

Narrowcasting content

Bij de meeste leveranciers kunt u één of beide bovengenoemde onderdelen wel krijgen. Maar dan bent u er nog lang niet. Waar moeten uw bezoekers dan precies naar kijken? Inderdaad, uw presentaties, uw content! Maar hoe komt u daaraan.

Merit Media is een totaalleverancier, dus ook dit onderdeel leveren wij u binnen het abonnement!

Naast allerlei gratis presentaties, video's, real-time nieuws, file-informatie, weervoorspellingen, etc. leveren wij ook allerlei vrije templates waarmee u zélf geanimeerde presentaties kunt maken. Met uw eigen teksten en afbeeldingen! En wilt u deze in uw eigen huisstijl? Dat kan uiteraard ook.

Alles voor slechts een laag maandbedrag

Alle bovengenoemde onderdelen ontvangt u als u bij ons een abonnement afsluit. Normaal is dit voor 3 jaar, maar kortere duren zijn ook mogelijk. 

1 jaar€ 99 per maand
2 jaar€ 79 per maand
3 jaar€ 69 per maand

Het enige dat u dan nog nodig heeft voor een compleet werkend systeem is een scherm. Heeft u deze nog niet? Geen probleem, ook deze kunnen wij u leveren als u dat wenst.

Uiteraard gelden er andere prijzen als u voor meerdere locaties een systeem zoekt. Neem dan even contact met ons op. 

En weet u nog niet zeker of het TINS-systeem van Merit Media dé oplossing voor u is? Neem dan de proef op de som en maak gebruik van de Gratis Narrowcasting Proef!

Gratis Narrowcasting CheckGratis Narrowcasting Proef

 

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring