Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe content: Wist je dat…?

Auteur: 
Dennis Coremans

Als narrowcasting-specialist stellen wij de gebruikers van het TINS narrowcastingsysteem al jaren lang in de gelegenheid om kosteloos gebruik te maken van een enorme database aan algemene content. Van content voor speciale evenementen en feestdagen, tot foto-albums, sociale media, moodclips, nieuwsfeeds en verjaardagen!

Door het brede aanbod is er voor ieder wat wils! Deze content is belangrijk, aangezien het succes van narrowcasting valt of staat met de content die getoond wordt. Met name het actualiteitsgehalte en de aantrekkelijkheid van de content spelen hierin een belangrijke rol. Dit is ook de reden dat we met diverse nieuwsbronnen en mediapartners samenwerken. We kunnen op deze manier geautomatiseerd nieuws en andere content aanbieden, uiteraard in een leuke herkenbare (en visueel aantrekkelijke) animatie. De eindgebruiker hoeft de betreffende presentatie(s) enkel in de speellijst(en) te zetten en de rest gaat helemaal vanzelf!

De afgelopen maand hebben we een nieuw item toegevoegd aan onze database, namelijk een informatieve “Wist je dat?” template. Feiten en weetjes? Daar zijn er een hele hoop van! We hebben een selectie gemaakt van de leukste, grappigste en verbazingwekkendste feitjes. Door de diversiteit van de onderwerpen is de template in te zetten voor bijna iedere doelgroep. Of het nu om een wachtruimte, zorginstelling, kantine, receptie of een aula op school gaat, de kijker zal zeker geboeid kijken naar uw uitzending bij het zien van deze volledig geanimeerde template.

Door deze eenvoudig in de speellijst te slepen, schotel je de kijker in een handomdraai verrassende feiten en wetenswaardigheden voor. De slimme techniek die gebruikt is in deze template zorgt er voor dat telkens wanneer de animatie in de uitzending komt een ander onderwerp met wetenswaardigheid te zien is! Je hoeft dus zelf helemaal niets te doen, alles gaat volledig automatisch! Handig toch?

Wist je dat...? Deze template zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar is? En dat deze template en alle andere algemene content geheel kosteloos wordt aangeboden aan zowel nieuwe als bestaande klanten?

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring