Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Over Merit Media

Zoekt u een echte partner op het gebied van narrowcasting?

Dan mogen we met gepaste trots zeggen: 'U heeft 'm gevonden!'


Bij ons kunt u terecht van A tot Z!In tegenstelling tot vele anderen zijn wij al ruim 19 jaar een echte specialist in narrowcasting (beeldscherm communicatie). We leveren niet alleen apparatuur of een softwarepakket. Bij Merit Media kunt u elk onderdeel voor uw narrowcasting systeem krijgen: een echte one-stop-shop.

Alles bij Merit Media draait maar om één ding: uw communicatieWe zetten niet alleen ons beste beentje voor vóórdat u voor ons gekozen heeft. Juist ná de bezegeling van onze samenwerking begint ons echte werk.

Elke dag houden wij uw narrowcasting systeem in de gaten, adviseren u over uw content (of maken het zelfs) en zorgen ervoor dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt.

Het versturen van een boodschap is nooit het probleem, ervoor zorgen dat uw doelgroep luistert wél. Wij zijn graag uw partner in uw narrowcasting project en hanteren daarbij onze 3 C’s: Concept, Content & Care.
 

We doen het al even
 

In 2005 is Merit Media met narrowcasting begonnen. Onze ambitie was destijds om een kleine flexibele organisatie op te zetten, welke gebruik maakt van diverse externe professionals. De effectiviteit van de narrowcasting boodschap van onze klanten wordt sinds die tijd centraal gesteld. Ook bij de ontwikkeling van onze eigen software, hardware en content.

Wij zijn uw narrowcasting partner!Als Brabants bedrijf bedienen we zowel kleine detaillisten als grote retailketens en multinationals binnen de meest uiteenlopende branches. In 2011 hebben we een internationale nominatie verworven voor Digital Signage Best Practice, category Interactive Solutions!

Een aantal jaar later wonnen we de DiSin award 2016, deze prijs wordt toegekend aan talent in de Benelux op het gebied van beeldschermcommunicatie. Wij hebben deze prijs in de wacht weten te slepen voor de ontwikkeling van de succesvolle interactieve Xooon StyleGuide!

Benieuwd naar de mogelijkheden van narrowcasting binnen uw bedrijf of instelling? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u graag het uitgebreide verhaal over onze organisatie, producten en narrowcasting diensten.

 

Wat klanten zoal over ons zeggen
 

Serge de Groot - Communications Inflight Services SPL/NL, Video Producer en Purser KLM
"Afgezien van het feit dat de medewerkers van Merit Media hele plezierige en sociale mensen zijn, is het zeer prettig dat we ervan op aan kunnen dat zij ook echt doen wat ze beloven."

 

Frans Herman - Commercieel directeur Habufa Meubelen
"Vakkundig, gedisciplineerd, beetje streng, duidelijke mening, betrouwbaar maar vooral zeer persoonlijk en menselijk."

 

Pierre de Roy - Directeur ZorgTeam MC Groep
"Merit Media werd ons van harte aanbevolen. Uit ervaring kan ik nu hetzelfde doen voor anderen. Ouderwetse topkwaliteit voor een moderne lage prijs."

 

Rik Dolk - Internet & CRM Manager Mercedes-Benz Nederland
"De hulp die we van Merit Media bij zowel de opzet en inrichting hiervan hebben gekregen, maar ook de dagelijkse ondersteuning van de helpdesk om bij alle outlets de info uptodate te houden, is voortreffelijk."

 

Gemma van den Essenburg - Campagne Marketeer  Wasco
"Er zijn weinig bedrijven die de beloftes die ze gedaan hebben in de eerste ontmoeting geheel waar maken. Merit Media is bij ons intern het voorbeeld geworden van hoe het zou moeten!"
 

Mogen we ons even voorstellen?
 

Gratis Narrowcasting Check

               

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring