Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gratis nieuwe content: Vandaag in de geschiedenis.

Auteur: 
Dennis Coremans

Al jaren kunnen gebruikers van het TINS narrowcastingsysteem gebruik maken van al onze algemene content. Van content voor speciale evenementen en feestdagen, tot foto-albums, sociale media, moodclips, WiFi-handouts en verjaardagen, er is voor ieder wat wils. Als full-service narrowcastingspecialist proberen wij naast de juiste techniek ook ons steentje bij te dragen op het gebied van content.

Deze algemene content is zeer belangrijk, aangezien het succes van narrowcasting valt of staat met de content die getoond wordt. Met name het actualiteitsgehalte en de aantrekkelijkheid van de narrowcasting content spelen hierin een belangrijke rol. Dit is ook de reden dat we met diverse nieuwsbronnen werken die volledig geautomatiseerd nieuws op de schermen plaatsen in een leuke herkenbare (en visueel aantrekkelijke) animatie. De gebruiker hoeft de betreffende presentaties(s) enkel in de speellijst(en) te zetten en de rest gaat vanzelf.

Sinds deze week is er in de entertainment bibliotheek weer een nieuw juweeltje te vinden! Het betreft een automatische template met de titel “Vandaag in de geschiedenis”. Door deze template in de speellijst te slepen neem je de kijker iedere dag mee terug in de geschiedenis. Wat voor bijzondere gebeurtenissen hebben er op deze dag plaatsgevonden? Welke beroemdheden zijn of waren er vandaag jarig? De nieuwe template geeft antwoord op al deze vragen! Door de uitgebreide database zijn er iedere dag twee nieuwe historische gebeurtenissen te zien en worden er 2 verjaardagen uitgelicht van beroemdheden. Een leuke manier om werknemers, collega’s of bezoekers even stil te laten staan bij wat er op deze dag gebeurde in de geschiedenis!

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij hierin kunnen betekenen.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring