Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gratis nieuwe content: De Persgroep!

Al jaren kunnen gebruikers van het TINS narrowcasting systeem gebruik maken van al onze algemene content. Van content voor speciale evenementen en feestdagen, tot foto-albums, sociale media, moodclips, WiFi-handouts en verjaardagen, er is voor ieder wat wils. 

Dergelijke content is zeer belangrijk, aangezien het succes van narrowcasting valt of staat met de content die getoond wordt. Met name het actualiteitsgehalte en de aantrekkelijkheid van de narrowcasting content spelen hierin een belangrijke rol. Dit is ook de reden dat we met diverse nieuwsbronnen werken die volledig geautomatiseerd nieuws op de schermen plaatsen in een leuke herkenbare (en visueel aantrekkelijke) animatie. De gebruiker hoeft de betreffende presentatie(s) enkel in de speellijst te zetten en de rest gaat vanzelf.

Voor het algemene nieuws maken wij al jaren gebruik van de berichtgeving van Nu.nl (in alle categorieën) en voor het lokale/regionale nieuws tot voor kort de berichtgeving van Dichtbij.nl. In november 2015 maakte eigenaar Telegraaf Media Groep echter bekend gefaseerd te stoppen met de lokale websites van Dichtbij.nl en sinds 30 juni jl. wordt er helemaal geen nieuws meer gepubliceerd. We zijn dus op zoek gegaan naar een nieuwe geschikte partner voor met name lokaal nieuws, want wat is er leuker dan ’s morgens bij het koffiezetapparaat het laatste nieuws uit jouw stad of dorp te lezen?

Deze zoektocht heeft geresulteerd in een samenwerking met De Persgroep. Als toonaangevende uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, magazines en websites streven zij ernaar de grootste nieuwsuitgever van Nederland te zijn. Afgelopen maand hebben we de volgende titels weten te integreren in ons narrowcasting systeem:


  • De Gelderlander (o.a. Achterhoek, Betuwe en de regio Arnhem/Nijmegen)
  • BN De Stem (West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen)
  • Brabants Dagblad (Brabant)
  • De Stentor (Veluwe en de IJssel)
  • Tubantia (Twente en de Achterhoek)
  • Eindhovens Dagblad (Eindhoven en Zuidoost-Brabant)
  • PZC (Zeeland)
  • Algemeen Dagblad (Randstad)


We hopen onze gebruikers hiermee een nog betere nieuwsvoorziening te kunnen bieden met een uitstekende lokale (en landelijke) dekking.

Ook geïnteresseerd in een gebruiksvriendelijk platform, waarbij je direct gebruik kunt maken van professionele en altijd actuele content? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij hierin kunnen betekenen.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring