Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Narrowcasting Videowall

Wat is een videowall?


Een videowall is een koppeling van meerdere beeldschermen die samen één beeld uitzenden.
 Een videowall kun je zo groot of zo klein maken als je zelf wilt. Van 2x2 kleinere monitoren tot 30 grote schermen die samen een gigantisch beeld vormen.

 Videowalls vallen op, en dit is een kans om uw organisatie in de spotlights te zetten. In tegenstelling tot één narrowcasting scherm kunt u met een videowall in één klap een groter publiek bereiken en communiceren over grotere afstanden.

Mooie beelden realiseren een unieke sfeer

Narrowcasting content op een videowall


De narrowcasting speler van Merit Media kunt u ook gebruiken voor een videowall. Op een videowall kunt u in principe dezelfde beelden vertonen als op een normaal narrowcasting scherm. Als uw videowall een afwijkend formaat of een afwijkende beeldverhouding heeft (bijvoorbeeld vierkant in plaats van rechthoekig) zal er tijdens het maken van de content zoals filmpjes en foto’s rekening gehouden moet worden met deze maatvoering. Merit Media adviseert u graag over geschikte content voor een narrowcasting videowall.

 Bekijk videowalls van klanten die u voorgingen! 


Bekijk de videowall van onze klanten Mercedes-Benz en Optiek van Wely.

Kosten videowall


De kosten voor een videowall kunnen erg uitlopend zijn. Dit omdat de kosten afhankelijk zijn van de grootte van de wall en het ophangsysteem wat het beste in uw omgeving past.Wilt u meer weten over videowalls en de kosten hiervan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring