Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe samenwerking: Weerslag.nl

Auteur: 
Marc Sytsema

Sinds 1 september werken wij samen met weerslag.nl, de nieuwe aanbieder van de meest actuele neerslag- en weerdata van Nederland.

Al hoewel, helemaal nieuw zijn ze niet, ze hebben juist jarenlange ervaring.

De gebroeders Rijkaart zijn namelijk met hun bedrijf The Meteo Company al meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse weermarkt. In het verleden hebben zij buienradar.nl opgericht. In 2011 werd dit verkocht aan RTL.

In de jaren daarna hebben ze zich met name gericht op het actuele weer in het buitenland en maakten diverse weerproducten.

In 2014 zijn de gebroeders toch weer gestart met Weer in Nederland, maar dan wel met een vernieuwend concept: actueel weer in breedbeeld. Het speerpunt is het weer voor de komende drie uur zo actueel en zo goed mogelijk te voorspellen/verwachten. Zo proberen zij meteorologische kennis te combineren met slimme ontwikkelaars van software. Die combinatie zorgt ervoor dat weerslag.nl een goed beeld van de huidige weersituatie kunnen neerzetten zowel op satelliet als radargebied en andere weergebieden. Maar tevens zorgt het voor een reële korte termijn verwachting van de komende 2 tot 3 uur.

Gezien deze kwalitatief hoogstaande weersverwachting en het innovatieve karakter van The Meteo Company hebben wij onlangs besloten de samenwerking met Buienradar.nl te verbreken en deze voort te zetten met weerslag.nl.

Alle reeds bestaande weertemplates zijn per 1 september omgebouwd en vertonen nu dagelijkse de meeste recente weerinformatie van weerslag.nl.

Weten hoe dat er dan precies uitziet op een TINS narrowcasting scherm? Bekijk onderstaande video maar.

Ook interesse in een weertemplate in je eigen huisstijl? Bel de Management Desk op 085-4018444!

Gratis Narrowcasting Proef

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring