Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Foto-albums!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Mensen komen weer terug van vakantie en met enige regelmaat krijgen wij de terugkerende vraag of we niet eens een leuke template kunnen maken puur gericht op het vertonen van foto's. Iedereen heeft namelijk altijd wel leuke foto's om te delen. 

Zijn het geen vakantie foto's, dan zijn het wel foto's van personeelsuitjes, openingen, jubileums, sportdagen, barbecues, productlanceringen, beurzen of andere leuke projecten. Wat is er namelijk leuker dan narrowcasting-schermen up-to-date te houden met actuele foto's, die in een handomdraai ge-edit kunnen worden en ook nog eens op een dynamische wijze van het scherm spatten?

Wij hebben maar liefst drie verschillende Roll-your-Own templates beschikbaar, waarbij de mogelijkheid bestaat om in één keer een hele selectie foto's te uploaden én te editen. Elke template heeft zijn eigen uitstraling.
Zo hebben een template gemaakt, waarbij het foto-album de look & feel heeft van een oud Kodak fotorolletje, waarbij de geselecteerde foto’s als het ware in een filmstrip voorbij komen. Daarnaast hebben we nog twee andere foto-album templates gemaakt die meer de uitstraling hebben van een echt foto-album, waarbij de foto's of gestapeld in beeld komen of juist in elkaar overvloeien.

Het is mogelijk om in één keer een hele selectie foto's tegelijk uploaden vanaf de computer. Vervolgens kunnen de foto’s in de juiste volgorde gezet worden, ze worden voorzien van onderschriften en er kan gekozen worden om de voortgang van de foto te vertonen. Verder zitten er nog een aantal extra opties in, waarbij de tijdsduur per foto in te stellen is en eventueel de transparantie van de tekstvlakken.

Een goede reden om voortaan wat leuke foto’s te maken, binnen een handomdraai heb je ze namelijk op de narrowcasting schermen gezet.

Ook op zoek naar een leuke manier om dit soort informatie te communiceren naar uw personeel of bezoekers? Neem dan eens contact met ons op!

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444