Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Komkommertijd, het ideale moment om jouw afspeellijst eens onder de loep te nemen.

Op het moment dat deze blog gepubliceerd wordt is het hartje zomer, tijd voor een welverdiende vakantie! Je ziet met lede ogen aan dat al jouw collega’s het kantoorpand verlaten terwijl jij achterblijft omdat je al vakantie hebt gehad of juist nog even moet wachten. De komkommertijd is weer aangebroken, een mooi moment om eens wat projecten of klusjes op te pakken waar je tijdens drukkere perioden in het jaar niet aan toekomt.

Mocht je nog geen inspiratie hebben voor een leuke “komkommertijd-klus” dan hebben wij er wel één voor je! Het opschonen en actualiseren van de afspeellijst(en) van het TINS narrowcastingsysteem. De ervaring leert namelijk, zeker wanneer je al wat langer werkt met een narrowcastingsysteem, dat het erg prettig is om minimaal één keer per jaar de bezem door de online CMS omgeving te halen.

Kijk eens kritisch naar de uitzending, ben je nog wel tevreden over de speellijst(en)? Check bijvoorbeeld of de lengte van de speellijst(en) nog de gewenste speelduur hebben. Een te korte speellijst wordt vaak als saai en eentonig bestempeld, terwijl een lange speellijst zijn doel voorbij schiet! Check trouwens ook even alle content inhoudelijk, is alles nog steeds actueel?

Het intensief gebruik maken van Roll-Your-Own templates en het uploaden van eigen content zorgen voor een grote verzameling aan verschillende boodschappen. Om er voor te zorgen dat je overzicht houd over je eigen content is het verstandig om hier kritisch naar te kijken en deze eventueel te archiveren of te verwijderen. Een opgeschoond CMS geeft overzicht waardoor je sneller en efficiënter kunt werken. Vertonen jullie de verjaardagen en jubilarissen van het personeel? Check dan even of het personeelsbestand up to date is. Het komt namelijk erg onprofessioneel over wanneer een (ex)collega in het zonnetje wordt gezet terwijl die al een tijdje niet meer werkzaam is binnen de organisatie.

Naast het opschonen en actualiseren van de content is dit ook het uitgelezen moment om eens even naar de toekomst te kijken. Door middel van de agendafunctie binnen het online CMS kan je zeer eenvoudig content inplannen door deze een begin- en een einddatum mee te geven. Pak snel je agenda erbij en maak nu al een planning voor komend najaar! Denk bijvoorbeeld aan de gratis moodclips die beschikbaar zijn voor het najaar zodat je de sfeer van het herfst- en winterseizoen eenvoudig terugbrengt in de speellijst. Of wat te denken van de feestdagen? Die leuke sinterklaas of kerstgroet kun je nu al eenvoudig maken met de speciale Roll-Your-Own templates. Nu je toch bezig bent, vergeet ook niet om naar speciale dagen te kijken binnen jouw organisatie zoals jubilea’s, personeelsfeesten, beurzen en andere momenten om bij stil te staan.

Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie om de komkommertijd door te komen en deze ook nog eens nuttig te besteden!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring