Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Xooon

Habufa Meubelen B.V. is een groothandel in meubelen. Een bekende winkelformule/merk is Henders & Hazel en inmiddels zijn er al meer dan 170 Henders & Hazel dealers in verschillende landen. Naast deze formule heeft Habufa er ook één gericht op Urban Design kopers: Xooon. Binnen de slim opgezette winkelformule van Xooon heeft narrowcasting een prominente plaats. Op een centrale plaats in de winkel hangt een 42 inch touchscreen met daarop de Xooon StyleGuide en de interactieve Productencatalogus

Doelstelling
Het aanbieden van een digitale verkoop- informatietool als er geen verkoper in de buurt is. Bezoekers interactief bezig laten zijn met Xooon producten waarna de verkoper hierop kan inhaken.

Resultaat
Een interactief systeem met een StyleGuide test die bepaalt welke Xooon stijl het beste bij je past. Daarnaast is er een interatieve productencatalogus die de verkoper kan inzetten om klanten te informeren. De maandelijkse statistieken geven inzicht in de populariteit van bepaalde meubelen en uitslagen van de StyleGuide, die tevens ook gedeeld kunnen worden op Facebook. De StyleGuide is een handige en laagdrempelige inhaker gebleken op de winkelvloer!

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring