Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

In-Lite

In-Lite is al jaren dé specialist op het gebied van buitenverlichting. Dit doen ze door innovatieve buitenverlichting te ontwikkelen voor zowel de consumenten- als de professionele-markt. De producten van In-Lite kenmerken zich doordat er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige LED-verlichting. De buitenverlichting maakt enkel gebruik van laagspanning (12 volt) en is bovendien plug-and-play ready, je kunt zonder ruime kennis en ervaring van electra eenvoudig zelf de installatie uitvoeren. Bijkomend voordeel is dat de oplossingen energiezuinig en duurzaam zijn.

Doelstelling
Het aanbieden van een digitale verkoop- informatietool als er geen verkoper in de buurt is. Bezoekers interactief bezig laten zijn met In-Lite producten waarna de verkoper hierop kan inhaken.

Resultaat
In het shop-in-shop concept van In-Lite is een Samsung 43" touchscreen monitor geïntegreerd, deze monitor wordt direct aangestuurd door de TINS narrowcasting-speler. In samenspraak met In-Lite is een interactieve keuzemenu ontwikkeld, doelstelling is dat zowel de dealer als de consument eenvoudig extra informatie kan opvragen. Te denken valt aan een compleet assortimentsoverzicht, diverse installatievideo’s, het gebruik van de In-Lite app voor de mobiele telefoon en tips voor het plaatsen van verlichting in de tuin.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring