Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Mercedes-Benz Pop-Up Trailer

Mercedes-Benz Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en after sales activiteiten van de tot Daimler behorende merken zoals Mercedes-Benz, Smart, McLaren en Maybach personenauto’s en Mercedes-Benz bestel- en bedrijfswagens en Unimog in Nederland.

Naast alle showrooms en Pop-up stores in Nederland zijn er nog tal van andere evenementen/ locaties waar men kennis kan maken met Mercedes-Benz. Wat te denken van productpresentaties, fashion en/of sport evenementen, modelpresentaties midden in een stad of op een vliegveld?

Doelstelling
De behoefte aan een makkelijk te vervoeren, rijdende trailer die ingezet kan worden bij een tal van evenementen waar Mercedes-Benz aan verbonden is.

Resultaat
Mercedes-Benz heeft een speciale pop-up trailer (aanhanger) laten ontwikkelen, welke makkelijk te vervoeren is en opgezet kan worden zonder kranen of andere gereedschappen. De trailer kan je zien als een rijdend kantoor van 3 bij 2,50 meter welke volledig is ingericht als ontvangstruimte met alle benodigde gemakken, zoals een gestyled interieur/ meubels, zitkussens, en stroompunten voor bijvoorbeeld een iPad. Aan de binnenkant hangt een modern scherm welke aangestuurd wordt door de TINS software van Merit Media. De content kan in een handomdraai worden beheert en aangepast worden als dat wenselijk is.

De hele ruimte kan afgesloten worden door een “doos” die bestaat uit Mercedes signage. De voorkant bestaat uit een grote uitschuifbare banner, welke te customizen is voor een specifiek event. De ruimte kan hierdoor perfect ingezet worden als informatiecounter of check-in/ lounge bij diverse evenementen.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring