Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en after sales activiteiten van de tot Daimler behorende merken zoals Mercedes-Benz, Smart, McLaren en Maybach personenauto’s en Mercedes-Benz bestel- en bedrijfswagens en Unimog in Nederland.

Voor een landelijke showroom metamorfose wilde Mercedes-Benz gebruik gaan maken van narrowcasting. Merit Media werd -na een uitgebreide selectie- ingeschakeld en verkozen tot de narrowcastingpartner. Er werd een speciale themawand ontwikkeld waarin een drietal LED-schermen worden aangestuurd door ons TINS systeem.

Doelstelling
Sfeervolle wachtverzachting en informatievoorziening implementeren in alle landelijke showrooms.

Resultaat
Het resultaat is een prachtige dynamische wand waarop alles over sport, fashion en lifestyle in verhouding met Mercedes-Benz te zien is. Ons narrowcastingsysteem is ook toegepast op Samsung LED monitoren in de AMG-hoek, de verkooplounge, de coffeecorner en soms zelfs in de kidscorner. Omdat Mercedes-Benz beschikt over een breed scala aan mooie foto's, video’s, commercials en sfeerbeelden is de te vertonen content altijd een plaatje!

De themawand vertoond de vaste sport-, fashion- en lifestylebeelden en in de andere hoeken wordt ook algemene real-time informatie vertoond zoals het Mercedes-weerbericht, commercials en nieuws van nu.nl. Als u moet wachten op een verkoper of meer informatie wilt over de krachtige AMG dan kan men altijd even naar de schermen kijken.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring