Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BAS Group breidt uit!

BAS Group B.V. levert diensten op het gebied van transport (weg & rail) en logistiek in de Benelux en Zuid Europa. Als allround logistiek dienstverlener zijn zij aantrekkelijk gelegen in West Brabant tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen. De geboden diensten bestaan uit; transport, forwarding, distributie en warehousing.

In 2017 is Merit Media benaderd om mee te denken over de mogelijkheden om de interne en externe communicatie te professionaliseren op de hoofdvestiging in Etten-Leur. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle samenwerking. Destijds zijn er op verschillende strategische plekken in het pand beeldschermen geplaatst. Te denken valt aan de kantines, diverse vergaderruimtes en de receptie  Deze schermen worden aangestuurd door meerdere TINS narrowcasting-systemen, waarbij content op maat gesneden aangeboden wordt aan de diverse doelgroepen binnen de organisatie. Het interne kanaal wordt onder andere gebruikt om interne mededelingen te vertonen. Te denken valt aan verjaardagen personeelsleden, jubilea, leuke feitjes en weetjes over het bedrijf, KPI's en procedures. Het externe kanaal wordt ingezet om klanten en bezoekers te verwelkomen en aandacht te schenken aan de kernwaarden van het bedrijf zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Uitbreiding in Roosendaal
Sinds eind vorig jaar heeft de BAS Group een nieuw warehouse betrokken op het industrieterrein de Borchwerf in Roosendaal. Vanuit het 20.000 vierkante meter grote complex is het bedrijf verantwoordelijk voor de verspreiding van het speelgoed van de Amerikaanse gigant MGA Entertainment door de Benelux en Zuidwest-Europa.

Ook op deze nieuwe locatie is er gekozen om de interne en externe communicatiestromen via het TINS narrowcastingsysteem te laten lopen. Bij de entree en in de kantine zijn professionele monitoren geïnstalleerd om bezoekers en personeel te voorzien van het laatste nieuws.

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring