Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BAS Group B.V. Etten-Leur

BAS Group B.V. is een logistieke dienstverlener van Nederlandse herkomst die diensten levert op het gebied van transport (weg & rail) en logistiek in de Benelux en Zuid Europa. Als allround logistiek dienstverlener zijn zij aantrekkelijk gelegen in West Brabant tussenin de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen. De geboden diensten bestaan uit; transport, forwarding, distributie en warehousing.

Het bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur waar ze in 2014 een geheel nieuw hoofdkantoor/logistiek centrum hebben gebouwd waar alle bedrijfsonderdelen zijn samengevoegd. 

Doelstelling
Het informeren van zowel bezoekers als het eigen personeel over het laatste bedrijfsnieuws, facilitaire mededelingen, veiligheidsitems, nieuws, weer en natuurlijk verkeer.

Resultaat
Verspreid over een tweetal kantines, diverse vergaderruimtes en de receptie zijn in totaal 6 nieuwe Philips monitoren geplaatst variërend van 42-55 inch. Deze schermen worden aangestuurd door meerdere TINS narrowcasting systemen, waarbij content op maat gesneden aangeboden wordt aan de diverse doelgroepen binnen de organisatie.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring