Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BAS Group B.V. Roosendaal

BAS Group B.V. is een logistieke dienstverlener van Nederlandse herkomst die diensten levert op het gebied van transport (weg & rail) en logistiek in de Benelux en Zuid Europa. Als allround logistiek dienstverlener zijn zij aantrekkelijk gelegen in West Brabant tussenin de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen. De geboden diensten bestaan uit; transport, forwarding, distributie en warehousing.

De hoofdvestiging is gevestigd op bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur waar ze in 2014 een geheel nieuw hoofdkantoor/logistiek centrum hebben gebouwd waar alle bedrijfsonderdelen zijn samengevoegd. Dit jaar is hier een tweede locatie geopend in Roosendaal op het industrieterrein de Borchwerf.

Doelstelling
Het informeren van zowel bezoekers als het eigen personeel over het laatste bedrijfsnieuws, facilitaire mededelingen, veiligheidsitems, nieuws, weer en natuurlijk verkeer.

Resultaat
Bij de receptie en in de kantine zijn 2 nieuwe Philips monitoren geplaatst. Deze schermen worden aangestuurd door het TINS narrowcasting-systeem, waarbij content op maat gesneden wordt aangeboden.

Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring