Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

St Jansdal Ziekenhuis

Het St Jansdal Ziekenhuis is een regionaal Ziekenhuis met vestigingen in o.a. Harderwijk, Lelystad en Dronten daarnaast zijn er 2 poliklinieken in Putten en Nijkerk. Het ziekenhuis kenmerkt zich door een kleinschaligere opzet ten opzichte van andere ziekenhuizen. Zondoende ervaren patiënten de service van een privékliniek, de veiligheid van een ziekenhuis en de geborgenheid van het St Jansdal. Dat dit als zeer prettig wordt ervaren bewijst het rapportcijfer op Zorgkaart Nederland en de hoge aanbevelingsgraad van 95%.

Doelstelling
Het informeren en vermaken van bezoekers en patiënten, waardoor de eventuele wachttijd wordt verzacht.

Resultaat
Op de diverse afdelingen op de locatie in Lelystad hangen meerdere schermen die worden aangestuurd door het TINS narrowcasting systeem. Bezoekers en patiënten worden geïnformeerd over alle mogelijkheden en wetenswaardigheden op deze locatie. Om dit goed in beeld te brengen heeft Merit Media hiervoor de op maat gemaakte content gemaakt, geheel in de huisstijl van het St Jansdal. Een van de onderdelen betreft een informatie-template waarmee de communicatie-afdeling binnen no time een boodschap conform huisstijl in de uitzending kan plaatsen.

Naast informatie van organisatorische aard is er ook ruimte voor algemeen nieuws, weer, verkeer, filmtrailers, braintrainers en diverse zorggerelateerde filmpjes/animaties.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring