Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gratis nieuwe content: ZorgkaartNederland!

Wederom goed nieuws voor al onze zorg-klanten!

In navolging op onze samenwerking met het NHG/Thuisarts.nl inzake WachtkamerTV en onze samenwerking met Patiëntenfederatie Nederland voor maandelijkse branche-gerelateerde content, hebben we het aanbod wederom verder uitgebreid.

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 160 patiënten- en consumentenorganisaties waarbij de focus ligt op het verstevigen van de positie van patiënten in de spreekkamer en in het zorgstelsel. Middels diverse projecten/initiatieven, zoals ZorgkaartNederland.nl, Patiëntenfederatie.nl en Mijnkwaliteitvanleven.nl proberen ze mensen te voorzien van allerhande informatie die ze helpen bij het maken van de juiste keuzes in de zorg.

Met name ZorgkaartNederland.nl is hierbij een zeer belangrijke tool. Dit is de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past en de waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg bij verschillende aanbieders ervaren. Uit onderzoek van het Talma Institute blijkt dat het rapportcijfer van een arts, fysiotherapeut of andere zorgverlener betrouwbaar is als hij minimaal negen waarderingen heeft. Bij ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen zijn dertig waarderingen voldoende voor een betrouwbaar beeld.

Speciaal voor onze zorg-klanten die het communiceren van deze waarderingen/cijfers belangrijk vinden hebben wij een nieuwe animatie ontwikkeld, waarbij de data volledig geautomatiseerd wordt bijgehouden door een klantspecifieke feed vanuit ZorgkaartNederland. Dus krijg je online een hele positieve of negatieve beoordeling, dan zal dit direct worden meegenomen in de totaalscore op de narrowcasting schermen in de wachtkamer of overige schermlocaties.

Wederom een mooie stap in het verder professionaliseren en personaliseren van de narrowcasting bij onze zorg-klanten. Ook geïnteresseerd of wilt u meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring