Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe Roll-your-Own editor!

Iedereen kent de uitdrukking "Stilstaan is achteruit gaan" wel.

Vaak te horen als ontwikkelingsproces in het leven, maar ook als het systemen of diensten betreft. Logisch, de wensen en behoeften van klanten veranderen continue en door technische ontwikkelingen is er ook steeds meer mogelijk.

Dit geldt ook voor narrowcasting. Zo zijn wij van mening dat een narrowcasting-leverancier het systeem moet blijven ontwikkelen en rekening moet houden met de specifieke wensen van een klant, of voor klanten in het algemeen. Omdat onze narrowcasting software en hardware in eigen beheer zijn ontwikkeld kunnen wij hier ook in tegemoet komen. We blijven dus naar mogelijkheden zoeken om het de gebruiker nóg makkelijker te maken. 

Zo hebben wij deze week al onze algemene templates binnen het CMS omgebouwd naar onze nieuwe Roll-your-Own editor, waarbij de functies voor het editen veel verder uitgebreid zijn. De nieuwe omgeving is ingericht volgens het WYSIWYG principe (What You See Is What You Get). Dit houdt in dat u tijdens het editen direct het resultaat ziet van de bewerkingen die u uitvoert. Daarnaast zijn er meer edit functies ingebouwd, waardoor de templates beter ingezet kunnen worden. 

Enkele voorbeelden van deze edit functies:

  • De tekst bold en/of cursief maken en/of onderstrepen
  • De tekst centreren
  • De tekst een andere kleur geven
  • De tekst vergroten/ verkleinen
  • Opsommingstekens gebruiken
  • Presentaties verlengen met een aantal seconden

Ook is het weer gewoon mogelijk (zoals bij onze vorige module) om uw teksten naar eigen inzicht aan te passen en foto's/ afbeeldingen te schalen en/of te roteren.

Uiteraard hebben we ook nagedacht wat dit voor gevolgen kan hebben. Het klinkt natuurlijk leuk, veel vrijheid in lettergrootte en kleurstelling. Maar wie bewaakt de huisstijl dan? Wij blijven er namelijk voor pleiten dat de huisstijl niet in gevaar mag komen, dat de boodschap consistent is en dat er uniform gecommuniceerd wordt. In overleg kunnen we daarom bepaalde functies juist niet beschikbaar maken of bijvoorbeeld alleen een pallet met eigen huisstijl-kleuren beschikbaar maken. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over ons Roll-your Own systeem? 
Neem dan even contact met ons op.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring