Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Santé Partners

Santé Partners is een zorgorganisatie die met haar dienstverlening actief is in de regio Arnhem, Utrecht, Rivierenland, Bommelerwaard en de Gelderse Vallei. Zij bieden ondersteuning en zorg in elke levensfase en stimuleren daarbinnen maximale regie door de cliënt en zijn omgeving. Dit kan zijn in de vorm van wijkverpleging aan huis of in één van de vele woonvormen. Dagelijks zijn zo’n 3000 zorgprofessionals actief betrokken bij de zorg van de cliénten binnen deze organisatie.

Doelstelling
Het verbeteren en versterken van de interne communicatie en externe communicatie binnen de gehele organisatie. 
Ter vervanging van een bestaand systeem is een selectieprocedure opgestart, waarbij vooral werd gezocht naar een narrowcasting specialist met een modern, flexibel en bedieningsvriendelijk systeem en welke zich elke dag als communicatie partner opstelt. Direct en snel kunnen inspelen op de actualiteit was een belangrijk vereiste. Na een uitgebreide pilotfase op de hoofdlocatie in Tiel is besloten om het systeem in 2024 over de gehele organisatie uit te rollen.

Resultaat

Diverse locaties die behoren tot de woonvormen zijn voorzien van de nieuwste generatie TINS spelers, het netwerk is zo ingesteld dat op ieder afzonderlijke locatie zowel algemene informatie als ook lokale informatie getoond kan worden. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van levendige professionele animaties conform huisstijl. Ook is er ruimte voor algemene content zoals weer, verkeer, nieuws, social media en onderhoudende content.Dagelijks worden er nieuwe berichten gedeeld vanuit de organisatie maar ook aankondigingen van nieuwe evenementen, nieuw personeel, speciale behandelingen of ondersteuning. 

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring