Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Narrowcasting Hardware

Full service; Merit Media levert van A tot Z


Merit Media levert alle hardware die u nodig heeft om snel en eenvoudig te starten met narrowcasting. Door jarenlange ervaring weten we inmiddels precies welke materialen het meest geschikt zijn voor elke situatie. In overleg met u zorgen we voor een startklaar narrowcasting pakket met alle benodigdheden zodat u meteen kunt beginnen!


Informatie terwijl u op uw kopje koffie wacht!

Voor een succesvol narrowcasting project heeft u naast narrowcasting software ook narrowcasting hardware nodig. Met hardware wordt alle apparatuur bedoelt die u nodig heeft voor een succesvol narrowcasting project, bijvoorbeeld de narrowcasting speler, narrowcasting schermen, een ophang systeem voor het scherm en bekabeling.

Narrowcasting spelerMerit Media levert een kleine industriële PCDe TINS narrowcasting software van Merit Media staat op een industriële mini computer. Deze industriële mini computer noemen wij voor het gemak een narrowcasting speler omdat deze er voor zorgt dat uw narrowcasting content (filmpjes, foto’s, etc) wordt afgespeeld op het scherm.
 De narrowcasting speler hebben we in eigen beheer ontwikkeld waardoor we precies weten hoe alles werkt. Op deze speler draait onze narrowcasting software die nodig is om de presentaties op uw scherm(en) te tonen.Voordelen van de Merit Media narrowcasting speler


 

  • Solid state, weinig slijtage
  • Robuust gebouwd maar klein van formaat

  • In eigen beheer ontwikkeld, kennis in huis
  • Installatie zeer eenvoudig: Plug and Play geleverd, start meteen!

Neem contact met ons op voor de Gratis Narrowcasting Proef!

Narrowcasting schermen
Uiteraard heeft u voor een succesvol narrowcasting project ook één of meerdere narrowcasting schermen nodig. Wij adviseren altijd gebruik te maken van professionele monitoren. Waarom u beter een monitor dan een TV kunt gebruiken kunt u lezen in dit artikel op onze blog of op de pagina over narrowcasting schermen. 

Merit Media werkt graag samen met Philips, LG, Samsung en NEC. Deze merken leveren professionele en moderne monitoren die perfect samenwerken met onze narrowcasting speler. Er zijn verschillende type LED schermen in verschillende prijsklassen beschikbaar.


Voordelen LED monitoren van Philips, LG, Samsung en NEC
 

  • Modern en plat
  • Werkt naadloos samen met onze narrowcasting speler
  • 24/7 gebruik
  • Energiezuinig
  • Goede garantievoorwaarden (3 jaar)


Wilt u meer informatie of advies over narrowcasting?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of meld u direct aan voor onze Gratis Narrowcasting Check!

Vervolgens heeft u software nodig waarmee u presentaties kunt maken en kunt regelen wanneer wat en waar getoond wordt.

Gratis Narrowcasting CheckGratis Narrowcasting Proef

 

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring