Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Gratis Narrowcasting Proef. Waarom ook niet?

Auteur: 
Leslie Stubbs

Als full-service narrowcasting partij worden wij dagelijks gebeld door allerlei organisaties die van alles willen weten over narrowcasting. Wat is het precies? Hoe kan ik dit medium implementeren binnen mijn organisatie? Wat is er allemaal voor nodig? Moet ik een scherm kopen of kan ik deze leasen? Hoeveel tijd ben ik kwijt met het beheer?

Allemaal hele normale vragen die je jezelf stelt als je als directeur, marketing manager, communicatieprofessional of IT-beheerder op zoek gaat naar een nieuw narrowcasting systeem.

Er worden diverse partijen aangeschreven, websites bekeken, belletjes gepleegd en allemaal verkondigen ze dat zij het beste, mooiste en meest gebruiksvriendelijke systeem leveren. Dat is bij ons uiteraard niet veel anders… ;-).

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je dan niet direct 100% overtuigd kan zijn na het lezen van bijvoorbeeld onze website en een telefoongesprek met een van onze collega’s. Je wilt immers weten wat je koopt. Met deze gedachte hebben we een tijd terug de Gratis Narrowcasting Proef in het leven geroepen. 

Ons aanbod hierin is dat je 4 weken lang volledig gratis het TINS narrowcasting systeem kunt testen. Dat is inclusief de hardware, software en alle algemene content. Het enige dat je zelf voorhanden dient te hebben is een (test) scherm waar je het systeem zolang even aan kunt verbinden. Wij zorgen ervoor dat er een volledig voor-geconfigureerd systeem verstuurd wordt, waarbij een plug & play installatie benodigd is. Ben je na deze 4 weken niet 100% overtuigd van ons systeem en dienstverlening, dan kun je het systeem gewoon weer terugsturen, zonder gedoe.

We hopen iedereen hiermee een kijkje in onze keuken te geven en ze te overtuigen van het gemak van ons systeem (en bijbehorende service). De laatste proefperioden hebben bijna allemaal geresulteerd in een langdurige samenwerking, dus kijken is hoogstwaarschijnlijk kopen!

Dus ben je op zoek naar alle benodigde informatie over narrowcasting, concreet advies en een hands-on proefperiode met alle opties? Neem gerust eens contact met ons op en/of vraag de Gratis Narrowcasting Proef aan.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring