Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Montèl

Montèl mag zich met 31 brandstores de grootste banken-specialist van Nederland noemen en heeft een geheel eigen collectie banken, hoekbanken, fauteuils, tafels en stoelen. Zij staan voor de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs en het is mogelijk om elk bankontwerp volledig af te stemmen op je eigen wensen.

Ook staat Montèl erom bekend dat zij als een van de eersten de lifestyle van haar klanten herkenbaar maakte in de winkels. Zo kennen de winkels verschillende lifestyle-hoekjes waarin men zich kan herkennen en dus zijn/ haar interieur op kan afstemmen.

Doelstelling
Het informeren en stimuleren van bezoekers.

Resultaat
In het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux, MegaStores Den Haag, heeft Montèl een aantal jaar geleden gekozen om een grote videowall te plaatsen. Deze eyecatcher bestaat uit maar liefst 30 schermen en past goed bij het imago van de organisatie. Het visuele aspect sluit hier natuurlijk goed bij aan. De videowall wordt aangestuurd door het TINS narrowcasting systeem van Merit Media en hier worden o.a. aanbiedingen en algemene informatie getoond. 

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring