Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Recent opgeleverd: KLM Care Team Coördination Center

KLM is al jaren een trouwe en zeer gewaardeerde klant van Merit Media. Na het introduceren van de Touch & Watch-zuil, het project voor het KLM/ Marcel Wanders servies, de briefingrooms in het bemanningscentrum op Schiphol, de crewbagage reclaim en de infoschermen van de Crew Service Hub, is onlangs het volgende project gerealiseerd. Ditmaal wederom een hele bijzondere…..

Op het Care Team Coördination Center (CTCC) op Schiphol hebben we onlangs een 8-tal nieuwe Philips monitoren geplaatst, aangestuurd door een speciaal ontwikkelde applicatie waarmee razendsnel informatie op de betreffende schermen kan worden geplaatst. Het Care Team is een speciaal door KLM geselecteerd team die in een mum van tijd operationeel is bij calamiteiten en rampen. Bij bijvoorbeeld de aanslagen in Brussel (Zaventem) en de MH17 komt dit team bijeen in een volledig geïsoleerde post op de luchthaven, om zo snel mogelijk alle relevante feiten op een rij te krijgen, zodat betrokkenen juist ingelicht kunnen worden.

Het CTCC is afgesloten van iedere vorm van communicatie met de buitenwereld om foutieve informatie te voorkomen. Het systeem is daarom enkel lokaal te bedienen en zal hopelijk zo weinig mogelijk gebruikt te hoeven worden.

Meer weten over onze samenwerking met KLM? Lees dan onze eerdere blog(s) of bekijk de projecten op onze website!
 

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring