Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Nieuwe content: Art of the Day

Auteur: 
Dennis Coremans
Tags: 

Altijd al gedroomd van een mooi meesterwerk van Picasso, Rembrandt of van Gogh aan de muur van jouw wachtruimte of kantoortuin? Dan hebben we leuk nieuws te melden. Vanaf vandaag is dit mogelijk via het TINS narrowcasting-systeem! We hebben namelijk een digitale kunstgalerie geopend in de vorm van een presentatie die je eenvoudig in je speellijst kunt plaatsen.

Deze nieuwe presentatie heeft de titel: Art of the Day en bevat ruim driehonderd werken van diverse kunstenaars welke diverse kunststijlen en -stromingen vertegenwoordigen. Iedere keer wanneer de presentatie te zien is in de uitzending wordt er een ander werk tentoongesteld. De kunstwerken zijn te zien in een museum-setting, de oplettende kijker ziet naast het kunstwerk ook allerlei gebeurtenissen die in het museum plaatsvinden. Om meer informatie over het betreffende werk te geven zijn alle werken voorzien van de officiële titel en de naam van de kunstschilder die het werk gemaakt heeft.

De nieuwe presentatie is terug te vinden in de entertainment bibliotheek. Naast deze nieuwe Art of the Day presentatie zijn er ook tal van andere entertainment presentaties te vinden voor algemeen gebruik. Om je een idee te geven van het uitgebreide aanbod hebben we de top 5 voor je op een rijtje gezet.

1. Braintrainers
Om de hersenen van de kijker te prikkelen hebben we diverse Braintrainers beschikbaar. Er zijn 4 verschillende Braintrainer presentaties met verschillende opgaven, te denken valt aan “zoek de verschillen”, “rekensommen” en  “woord-raadsels”.

2. Wist je dat
Feiten en weetjes? Daar zijn er een hele hoop van! De Wist je dat presentatie bevat de leukste, grappigste en verbazingwekkendste feitjes. Door de diversiteit van de onderwerpen is deze presentatie in te zetten voor bijna iedere doelgroep.

3. Quiz-time
Verras de kijker door het vertonen van Quiz-time presentatie. De uitgebreide database bevat ruim 500 meerkeuzevragen met de meest uiteenlopende onderwerpen. De presentatie verveelt nooit omdat deze volledig geautomatiseerd is, iedere keer wanneer de presentatie te zien is in de uitzending bevat deze een nieuwe vraag.

4. Vandaag in de geschiedenis
Wat voor bijzondere gebeurtenissen hebben er op deze dag plaatsgevonden? Welke beroemdheden zijn of waren er vandaag jarig? De Vandaag in de geschiedenis presentatie geeft antwoord op al deze vragen! Door de uitgebreide database zijn er iedere dag twee nieuwe historische gebeurtenissen te zien en worden er 2 verjaardagen uitgelicht van beroemdheden. Een leuke manier om werknemers, collega’s of bezoekers even stil te laten staan bij wat er op deze dag gebeurde in de geschiedenis!

5. Loesje posters
Binnen het TINS narrowcasting systeem hebben wij een drietal posters beschikbaar gesteld voor alle gebruikers. Iedere maand worden deze presentaties automatisch vervangen door drie nieuwe pakkende en actuele posters, geselecteerd door de eindredactie van Loesje. Een leuke manier om jezelf, werknemers, collega’s of bezoekers even stil te laten staan bij de actualiteit.

Dergelijke content is niet alleen vermakelijke maar ook erg belangrijk, aangezien het succes van narrowcasting valt of staat met de content die getoond wordt. Met name de diversiteit, het actualiteitsgehalte en de aantrekkelijkheid van de narrowcasting content spelen hierin een belangrijke rol. Als narrowcasting-specialist zijn we daarom continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe content.

Op zoek naar een laag drempelig en effectief narrowcastingsysteem met een groot aanbod kant-en-klare content? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring