Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Narrowcasting en Social Media

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en ook in het bedrijfsleven vliegen de Tweets, Likes en status updates je om de oren.Regelmatig krijgen wij dan ook de vraag of en hoe klanten hun Social Media kunnen integreren in hun narrowcastingsysteem. Uiteraard hebben we hier over nagedacht. 


Het is mogelijk om naast onze standaard nieuwsbalk ook een tweede nieuwsbalk aan te zetten. Deze balk zal alle uitgaande Tweets weergeven van het door u in te geven account. We hebben er expres voor gekozen om alleen uitgaande Tweets van het desbetreffende account te laten zien en niet de ‘@’ (bericht versturen naar) en ‘#’ (tag) Tweets die náár uw account worden verstuurd.

De simpele reden hiervoor is dat u uitgaande Tweets altijd zelf in de hand heeft en wat anderen naar u toesturen niet. Tweets met een ‘@’ of ‘#’ vermelding die vanuit uw eigen account worden verzonden naar anderen worden uiteraard wel getoond. De twitterbalk kan in elke gewenste kleur worden weergegeven maar de meeste mensen kiezen bewust voor het herkenbare twitterblauw met witte letters.

 Om bezoekers te verwijzen naar uw bedrijfsmatige Facebook en/of Linkedin pagina kunt u een van onze vele Roll Your Own templates uit de presentatielijst gebruiken. Uiteraard kunt u hier ook zelf een afbeelding en een tekst toevoegen. Denk hierbij aan een screenshot van uw Facebookpagina of combineer het met een leuke Like actie. Heeft u zelf ideeën, suggesties of vragen, vertel het ons!

Zoekt u Merit Media op Social Media? Wij zijn actief op Facebook, Twitter en Linkedin.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
15 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring