Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

RDOG Hollands Midden

De RDOG (Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg ) is het overkoepelende orgaan binnen de regio Hollands Midden. Zij bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van burgers in de regio in zowel reguliere als crisisomstandigheden. Daarnaast probeert de RDOG de effecten van gezondheidsbedreigingen te beperken. Het is de missie van de RDOG om die opdracht op een positieve, inspirerende, innoverende en uitdagende manier vorm te geven, zowel voor klanten en doelgroepen als de eigen medewerkers.

Binnen de RDOG vallen tal van losse organen zoals de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst), de RAV (Regionale Ambulance Voorziening) en de GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio). Het hoofdkantoor van het RDOG staat in Leiden en de totale organisatie telde eind 2016 meer dan 1.000 medewerkers.

Doelstelling
Het informeren, stimuleren en het verzachten van de wachttijd van klanten en bezoekers in de wachtruimtes op de verschillende RDOG locaties.

Resultaat
In de wachtkamers van de GGD en de GHOR hangen diverse schermen waar klanten en bezoekers worden geïnformeerd over de mogelijkheden van de organisatie. Het is een divers platform waarbij met name gezondheidsthema’s (vaccinaties en gezond op reis gaan, stoppen met roken, tekenbeten, opvoed-informatie) worden afgewisseld met luchtige informatie om de wachttijd te verzachten. De RDOG maakt hierbij gebruikt van het uitgebreide aanbod aan Zorg-filmpjes van Merit Media. Alle content is volledig in de huisstijl van het RDOG en is ook speciaal door Merit Media ontwikkelt.

De eerste systemen zijn reeds geïnstalleerd in Leiden, Gouda, Schoonhoven, Katwijk en Alphen aan den Rijn. De verwachting is dat we in de loop van 2018 nog eens 45 locaties gaan aansluiten op het RDOG narrowcasting netwerk.

Instragram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
RDOG Hollands Midden | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.