Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

GGD Zeeland

GGD Zeeland (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) is het overkoepelende orgaan binnen de provincie Zeeland. Zij bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van burgers in de provincie. Daarnaast probeert de GGD de effecten van gezondheidsbedreigingen te beperken. Het is de missie van de GGD om samen te werken aan gezonder en veiliger leven in Zeeland.

Doelstelling
Het informeren, stimuleren en het verzachten van de wachttijd van klanten en bezoekers in de wachtruimtes op de verschillende GGD locaties.

Resultaat
In de wachtkamers van de GGD hangen proffesionele Philips monitoren waar klanten en bezoekers worden geïnformeerd over de mogelijkheden van de organisatie. Het is een divers platform waarbij met name gezondheidsthema’s (vaccinaties en gezond op reis gaan, stoppen met roken, tekenbeten, opvoed-informatie) worden afgewisseld met luchtige informatie om de wachttijd te verzachten. De GGD maakt hierbij gebruikt van het uitgebreide aanbod aan Zorg-filmpjes van Merit Media. Alle content is volledig in de huisstijl van de GGD en is speciaal door Merit Media ontwikkelt.

 

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444