Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

WachtkamerTV

In Nederland zijn bijna 8.700 huisartsen actief. Elke huisarts zorgt gemiddeld voor zo'n 1.900 patiënten. Gelukkig komt een groot deel daarvan zelfs minder dan 1 keer per jaar bij de huisarts voor een consult.

Maar als hij of zij wel op afspraak komt, wilt u uiteraard zo goed mogelijke zorg bieden. Gebruik dan ook het moment van wachten tot de afspraak zo optimaal mogelijk en communiceer met hen via moderne schermen in uw wachtkamer!

WachtkamerTv bij de huisarts

Speciale module voor huisartsen

Een narrowcasting scherm in uw wachtkamer heeft bijna een 'maatschappelijke' functie. Het moet uw cliënten en/of bezoekers niet alleen goed informeren, maar moet hen juist ook op hun gemak stellen en wellicht zelfs even vermaken. Uw wachtkamerTV-scherm wordt een belangrijk onderdeel van uw gehele zorgaanbod. Merit Media heeft speciaal voor Nederlandse huisartsen een volledige huisartsen-module ontwikkeld waarmee alle huisartsen in een handomdraai een professioneel narrowcasting systeem in hun wachtkamer kunnen hebben.

Samenwerking NHG

Via de huisartsen-module wordt volledig automatisch een -maandelijks geactualiseerde- selectie van (soms seizoensgebonden) Thuisarts.nl-onderwerpen op het WachtkamerTV-scherm vertoond. Dit kunnen korte video's, nieuwsberichten of specifieke onderwerpen zijn. 

Thuisarts.nl informatie via WachtkamerTVUw cliënt kan deze dan met u als huisarts bespreken of later thuis op de Thuisarts.nl website verder bekijken. Als praktijk heeft u er totaal geen omkijken naar, maar uw informatievoorziening is uiterst accuraat en wetenschappelijk onderbouwd. Leden van het NHG hebben 50% korting en betalen slechts € 5,- extra per maand voor deze dienst.

Geen belasting voor de praktijk

In tegenstelling tot andere aanbieders van narrowcasting-oplossingen richt Merit Media zich juist op de samenwerking nádat alle apparatuur is geleverd. Want daarna begint het echte werk: ervoor zorgen dat het systeem altijd vlekkeloos werkt en dat hetgene dat vertoond wordt (de content) aantrekkelijk is om naar te kijken én heel actueel is. Zodoende monitoren wij alle systemen van onze klanten 24/7 en helpen dagelijks bij het maken en controleren van nieuwe boodschappen, video's en andere informatie-elementen.

De content staat al klaar voor u

Technisch zult u geen omkijken hebben naar het narrowcasting systeem. Zelfs als de mediaspeler kapot gaat, krijgt u binnen 24 uur van ons kosteloos een nieuwe! Om uw speellijst(en) aantrekkelijk te vullen met content, krijgt u van ons de volgende WachtkamerTV-elementen tot uw beschikking:

  1. Informatie (een automatische template volledig in uw huisstijl voor allerhande boodschappen, voorstellen nieuw personeel, nieuwe behandelmethoden, etc.);
  2. Kennis (algemene zorg-video's, Thuisarts.nl onderwerpen, Thuisarts.nl video's, etc.);
  3. Uitlooptijden (wachtrij informatie via het scherm of in een speciale tickertape onderin);
  4. Nieuws (wereld- en/of lokaal nieuws, zorgnieuws, speciale evenementen zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen of de Tour de France);
  5. Wachtverzachting (duizenden korte video's, moodclips, braintrainers, etc.);
  6. Weer & Verkeer (weersvoorspellingen, buienradar, file-informatie, etc.);
  7. Social media (directe koppelingen met uw social media uitingen).

Eerst zien, dan geloven?

Vele medische instellingen en collega-huisartsen zijn u voor gegaan. Maar, bent u nog niet helemaal overtuigd? Klik hier om een voorbeeld uitzending te zien! Of klik op één van de buttons voor een Gratis Narrowcasting Check of Gratis Narrowcasting Proef.

Gratis Narrowcasting CheckGratis Narrowcasting Proef

 

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring