Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

DuPont

DuPont is een Amerikaans chemieconcern dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van chemische stoffen. Sommige van deze chemische stoffen zijn zo succesvol dat ze na verloop van tijd ingeburgerd geraakt zijn als soortnaam denk bijvoorbeeld aan teflon, nylon en neopreen. Het concern behoort qua omvang en omzet tot de grootste chemische bedrijven ter wereld.
Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe gebouw betrokken op het Leiden Bioscience Park in Oegstgeest. Dit multi-disciplinaire gebouw is het nieuwe onderkomen voor de industriële biotechnologie tak van het bedrijf, dat zich toespitst op het verduurzamen en efficiënter maken van producten en processen. Het nieuwe gebouw in Oegstgeest heeft een oppervlakte van 7.250 vierkante meter. Tevens wordt het gebouw gecertificeerd als 'BREEAM Excellent' één van de meest vooruitstrevende certificaten op het vlak van duurzaamheid en milieu-impact van een gebouw. 

Doelstelling
Het inzichtelijk maken van specifieke gegevens die gerelateerd zijn aan het BREEAM Excellent certificaat voor zowel werknemers als bezoekers.

Resultaat
In het atrium van het gloednieuwe pand is het TINS narrowcastingsysteem gekoppeld aan een groot beeldscherm. Bezoekers en medewerkers worden geïnformeerd over de vertrektijden van het openbaar vervoer in de directe nabijheid van het pand. Deze specifieke informatiestroom is onderdeel van het BREEAM Excellent certificering. Naast de vertrektijden worden er wekelijks nieuwe berichten geplaatst welke worden afgewisseld met Engelstalige nieuws- weer- en verkeersupdates. Alle content is volledig in de huisstijl van DuPont en is speciaal door Merit Media ontwikkeld.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring