Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

BREEAM-certificering

TINS narrowcasting systeem het perfecte communicatiemiddel voor uw BREEAM-certificering

BREEAM is een internationaal erkend keurmerk op het gebied van duurzaamheid en MVO. BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Door middel van deze methodiek worden bedrijven getoetst op duurzaamheid. Wist je dat narrowcasting een belangrijke rol kan spelen bij het behalen van de BREEAM-certificeringsnorm?  Door specifieke gegevens die gerelateerd zijn aan duurzaamheid inzichtelijk te maken voor medewerkers en bezoekers stijgt de BREEAM-normering.

Vertrekwijzer

Merit Media is al jarenlang officieel partner van 9292, deze organisatie is een samenwerkingsverband van alle OV-bedrijven in Nederland. Middels de data die door 9292 beschikbaar wordt gesteld hebben we een vertrekwijzer ontwikkeld die op lokaal niveau werkt. De vertrekwijzer, ook wel Dynamisch Reizigers Informatie Systeem (DRIS) genoemd, geeft je volledig geautomatiseerd de actuele vertrekinformatie van het openbaar vervoer bij jou in de buurt. Door gebruik te maken van deze vertrekwijzer bent u direct in het bezit van het TRA 7 (vervoersinformatiepunt) credit welke zwaar meeweegt in de BREEAM-certificeringsnorm.

Datakoppeling gebouwbeheersysteem

Het inzichtelijk maken van de opbrengsten van duurzame energie zoals die van zonnepanelen zorgt er voor dat u in het bezit komt van het MAN 9 credit (Publiceren van gebouwinformatie) welke zwaar meeweegt in de totale BREEAM certificeringsnorm. Door een datakoppeling te realiseren met uw gebouwbeheersysteem kan deze informatie, volledig geautomatiseerd, inzichtelijk gemaakt worden via het TINS narrowcastingsysteem. 

Een mooie bijkomstigheid is dat er tevens gebruik gemaakt kan worden van het volledige aanbod content welke Merit Media beschikbaar stelt. Te denken valt aan landelijk nieuws, weer en verkeer, social media en regionaal nieuws.

Deze bedrijven gingen u voor

Benieuwd naar de mogelijkheden of het eens proberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring