Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

De Stuw Hoevelaken

De Stuw in Hoevelaken is een ontmoetingsplek voor de inwoners van het dorp. De zalen worden door lokale verenigingen en stichtingen gebruikt voor sociaal-culturele activiteiten, zoals kaartavonden, lezingen en exposities, vergaderingen en repetities en voorstellingen voor muziek, toneel, zang of dans. Daarnaast zijn de zalen beschikbaar voor feestavonden, recepties, lezingen en andere bijeenkomsten.

Door de centrale ligging in het land en de aanwezigheid van volwaardige horecafaciliteiten zijn de zalen ook uitstekend geschikt voor vergaderingen, workshops, bedrijfsfeesten en bijeenkomsten van landelijke clubs en verenigingen. In het gebouw is ook een Grand Café (De Haen), een jeugd- en jongerencentrum, fitness centrum en een gemeenteloket te vinden.

Doelstelling
Bezoekers informeren over de komende activiteiten en mogelijkheden bij De Stuw.

Resultaat
Bij de entree van Grand Café De Haen hebben we een nieuw 55 inch High Bright monitor van LG opgehangen. Het scherm dient als digitaal affiche waarop alle activiteiten en mogelijkheden van De Stuw worden getoond. Voorheen was het nogal rommelig, aangezien er overal lukraak posters en aanplakbiljetten opgehangen werden. Dat is nu verleden tijd. Het scherm wordt ook gebruikt om alle clubs en verenigingen onder de aandacht te brengen en reclame te maken.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring