Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Greenpeace

Greenpeace is een onafhankelijke internationale milieuorganisatie. Door geweldloze en inventieve confrontaties stellen ze milieuproblemen aan de kaak en stimuleren ze oplossingen voor een gezond en duurzaam evenwicht tussen mens en milieu. Bij Greenpeace Nederland werken zo’n 95 mensen en zijn ongeveer 500 vrijwilligers actief.

Donateurs zorgen voor 85% van de totale inkomsten van Greenpeace Nederland. Donateurs worden via verschillende kanalen geworven. Online worden mensen donateur via de Greenpeace website, de websites van andere organisaties of via e-mailnieuwsbrieven.

Doelstelling
Het werven van donateurs.

Resultaat
Tijdens de samenwerking met Diergaarde Blijdorp en de opzet van de Expo Zeereservaten in het Oceanium is door Merit Media een interactieve narrowcasting oplossing gerealiseerd, waarbij realtime donateurs geworven kunnen worden tussen de Blijdorp-bezoekers zonder dat er iemand van Greenpeace aan te pas komt. Wetende dat Diergaarde Blijdorp per jaar ruim 1,5 miljoen bezoekers mag verwelkomen, is deze wervingsmethode bijzonder interessant voor Greenpeace Nederland.

Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring