Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond

In de Rijnmondregio is AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond (AZRR) de organisatie die ambulancezorg levert. Binnen de organisatie staan bijna 400 medewerkers 24/7 paraat om de ruim 1,2 miljoen inwoners in het verzorgingsgebied en de vele tienduizenden werknemers in het uitgebreide haven- en industriegebied in geval van nood bij te staan. Het gaat daarbij om zowel spoed- als besteld vervoer.

Het verzorgingsgebied van AZRR wordt gekenmerkt door een sterk verstedelijkt gebied met een relatief hoge zorgvraag (Rotterdam en omstreken) en een ruraal/ suburbaan gebied met een relatief lage zorgvraag (Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee). De werkregio omvat de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Ridderkerk, Rotterdam, Nissewaard, Schiedam, Vlaardingen en Westvoorne.

Doelstelling
Het effectief informeren van de eigen (operationele) medewerkers (interne communicatie).

Resultaat
Op het dagverblijf op locatie Barendrecht worden alle operationele ambulance-medewerkers d.m.v. het TINS narrowcasting systeem geïnformeerd over alle belangrijke interne mededelingen, dienstroosters, protocollen en overige mededelingen.

Instragram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond (AZRR) | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.