Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

2 Sisters Storteboom

2 Sisters Storteboom is een divisie van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde 2 Sisters Food Group Ltd, een vooraanstaande producent van pluimvee en pluimveeproducten in Europa. Ze beschikken over zes geavanceerde productielocaties in Nederland en Polen en nemen hiermee een vooraanstaande positie in op de Europese markt voor verse en diepgevroren producten. Continue innovatie en investeringen in kennis en techniek staan garant voor de productie- en verwerkingsprocessen die voldoen aan de hoogste normen van kostenefficiency, hygiene, veiligheid en kwaliteit.

De organisatie zet zich in voor een breed, gedifferentieerd assortiment, dat permanent in ontwikkeling is. Hierbij staat de dialoog met afnemers centraal. Betrouwbaar partnerschap en duurzame samenwerking zijn daarbij belangrijke waarden die hoog in het vaandel staan.

Tot de productielocaties behoren drie slachterijen, waarvan er twee in Nederland zijn gevestigd en één in Polen. Verder zijn er twee verwerkingsbedrijven voor productie en bewerking van filet-producten en twee verdere verwerkingsbedrijven. Hier zijn ruim 2000 mensen werkzaam.

Doelstelling
Het informeren van de eigen medewerkers in de kantines van alle vestigingen.

Resultaat
In de verschillende kantines van alle productie- en verwerkingslocaties in Nederland (Putten, Zeewolde, Kornhorn en Nijkerk) zijn één of meerdere nieuwe monitoren geplaatst ter bevordering van de interne communicatie. Men wordt hier d.m.v. het TINS narrowcasting systeem op de hoogte gehouden van de dagelijkse successen, het laatste organisatie-nieuws, activiteiten, facilitaire mededelingen en veiligheidsvoorschriften. Omdat alle schermen in kantines zijn geplaatst is er ook ruimte voor wat luchtigere content, zoals algemeen nieuws, weersvoorspellingen, verjaardagen en filmtrailers.

Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

 
2 Sisters Storteboom B.V. | Merit Media

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.