Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Vanaf nu beschikbaar: Engelstalige interface binnen TINS!

Auteur: 
Leslie Stubbs

Zonder directe internationale ambities wordt het TINS narrowcasting systeem ondertussen al enige tijd in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Spanje en Portugal gebruikt.

Afgelopen jaar zijn Amerika en Singapore aan dit mooie lijstje toegevoegd.

Nog steeds heeft Nederland onze grootste focus, maar het mag duidelijk zijn dat een goed narrowcasting systeem universeel is én internationaal ingezet kan worden. We hebben afgelopen jaar gezien dat (internationale) organisaties steeds vaker op zoek zijn naar een professioneel narrowcasting systeem, welke eenvoudig vanuit het (hoofd)kantoor in Nederland aangestuurd kan worden. Uiteraard met een hoog service niveau, waarbij zowel de hardware als de content continue gemonitord worden en de gebruikers op dagelijks niveau ondersteund worden om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen op de doelgroep. De ervaring leert dat de betrokkenheid tussen de verschillende landen-organisaties toeneemt als men goed wordt geïnformeerd over het laatste organisatienieuws en men kan zien wat er zich op andere locaties afspeelt.

Toch is het handig als men op de buitenlandse vestigingen ook met het systeem kan werken en niet altijd afhankelijk hoeven te zijn van de centrale input van de marketing manager op het hoofdkantoor in Nederland. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat een internationale organisatie een Europese vestiging in Nederland heeft, waarbij het personeel hoofdzakelijk uit expats bestaat en de voertaal Engels is. Wat doe je dan met je Nederlandse georienteerde narrowcasting systeem?

Dit is de reden dat wij de afgelopen tijd enorm hard hebben gewerkt om een geheel Engelstalige interface te maken binnen het TINS narrowcasting systeem. Vanaf nu is het mogelijk om met één klik op de knop in een volledig Engelstalige interface terecht te komen, waarbij de opties en mogelijkheden uiteraard precies hetzelfde zijn gebleven.

Heeft u als organisatie dus behoefte om op buitenlandse vestigingen te communiceren, waarbij lokale mensen tevens een deel van het content management op zich nemen? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Lage Mosten, 49
4822 NK Breda

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring