U bent hier

Nieuwe content: Update moodclips

Auteur: 
Dennis Coremans
Deel deze pagina

Binnen het TINS narrowcasting systeem kan al jaren gebruik gemaakt worden van onze moodclips. Dit zijn korte sfeerbeelden die u zelf in uw speellijst(en) kunt slepen, om zo een bepaalde stemming over te brengen.

Ze kunnen bijvoorbeeld ook een bepaalde actie of specifieke periode in het jaar onderstrepen. Moodclips zijn hierdoor goed in te zetten om de actualiteit van uw scherm(en) te verhogen en een leuke afwisseling te creëren tussen uw corporate nieuws en overige berichtgeving.De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met een grote update. Zo zijn er honderden nieuwe clips aangekocht die we rechtenvrij beschikbaar stellen. Alle clips zijn full HD en uitermate geschikt voor narrowcasting. Om het voor de eindgebruiker eenvoudig te maken hebben wij ze voor het gemak onderverdeeld in de volgende bibliotheken/categorieën: 

Bloemist
Bouw, techniek & industrie
Business
De 4 Jaargetijden: Herfst
De 4 Jaargetijden: Lente
De 4 Jaargetijden: Winter
De 4 Jaargetijden: Zomer
Dieren
Drone opnames
Eten & Drinken
Feestdagen
Fitness
Humor
Kinderen
Luchtvaart
Mensen
Namasté
Natuur
Onderwaterwereld
Sport
Tijdverloop
Transport
Vlaggen
Wereldsteden

Daarnaast beschikken we over een aparte Mood-Of-The-Day-optie die elke dag automatisch nieuwe moodclips in uw speellijst plaatst, om de attentiewaarde van uw scherm(en) te verhogen. Meer weten over moodclips en de manier waarop ze uw communicatie kunnen versterken? Neem dan eens contact met ons op!

Twitter update
Contact

We willen graag contact met u!

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444