Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

National Oilwell Varco breidt uit!

Auteur: 
Dennis Coremans

Sinds enkele jaren maakt National Oilwell Varco (Rig Systems) , onderdeel/divisie van moederbedrijf National Oilwell Varco, gebruik van het TINS narrowcastingsysteem. Bij de receptie en in de kantine hangen op strategische plekken schermen waar bezoekers en medewerkers volledig op de hoogte worden gehouden van het laatste organisatie nieuws. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende contentstromen, zodat de content specifiek aangeboden kan worden aan de verschillende doelgroepen binnen het pand.

Bij de receptie wordt volledig Engelstalig gecommuniceerd gezien het aantal buitenlandse gasten die men hier dagelijks ontvangt. Tevens heeft Merit Media een speciale toepassing geleverd om de veiligheidsprocedures inzichtelijk te maken. Door een knop in te drukken naast het scherm wordt de narrowcastinguitzending direct onderbroken en wordt er een video gestart met veiligheidsinstructies die gelden binnen het pand. Deze video is een verplicht onderdeel van het veiligheidsprotocol voor bezoekers. Wanneer deze video is afgelopen wordt de reguliere uitzending direct weer vervolgd.De communicatie in de kantine is Nederlandstalig en richt zich vooral op bewustwording omtrent veiligheid rondom productieprocessen. Dit gebeurd onder andere door het inzetten van het ongevallen scorebord. Naast de berichten omtrent veiligheid worden er ook algemene zaken gedeeld zoals jubilea’s, verjaardagen, het weekmenu van de bedrijfskantine en andere wetenswaardigheden. Uiteraard is er ook ruimte voor algemene nieuws-, weer- en verkeersinformatie welke realtime worden gevoed vanuit de diverse nieuwsbronnen vertoond.

Uitbreiding naar Duitsland

Na de succesvolle samenwerking in Nederland heeft de GOT divisie (German Oil Tools GmbH) in Duitsland besloten het TINS narrowcastingsysteem ook uit te rollen om de interne communicatie te verbeteren. Voorheen werden er o.a. Powerpoint-slides vanaf een USB stick vertoond op diverse beeldschermen in het pand. Deze USB-sticks werden wekelijks vervangen om de berichtgeving up to date te kunnen houden. Door de implementatie van het TINS narrowcastingsysteem worden alle schermen in het bedrijf centraal aangestuurd vanuit het volledige webbased CMS. De berichtgeving kan op deze manier veel sneller en efficiënter plaatsvinden. Daarnaast krijgen de berichten, door het gebruik van RYO-templates, welke conform huisstijl zijn opgemaakt, direct een professioneel karakter welke past bij de internationale uitstraling van National Oilwell Varco.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring