Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Digitaal Ongevallen Scorebord

Auteur: 
Marc Sytsema

Veiligheid voor alles: een credo dat de meeste bedrijven wel bezigen.

Maar vooral binnen organisaties waar zware en/of gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd, is veiligheid én de bekendheid met veiligheidsprocedures daadwerkelijk van levensbelang!

Via interne narrowcasting schermen houden bedrijven hun personeel op de hoogte van de belangrijkste regels en procedures.

Onze klanten Fokker en de BAM bijvoorbeeld zetten zich al jaren in voor gezonde en veilige werkomstandigheden. Alle werkmaatschappijen kennen (vaak erg succesvolle) veiligheidscampagnes, maar elk ongeval is er één te veel. 
 

Ongevalvrije dagen narrowcasting Fokker

Om voor werknemers inzichtelijk te maken hoe veilig er gewerkt wordt, houden ze een 'ongevallen scorebord' bij middels ons narrowcastingsysteem. Hierop wordt bijgehouden hoeveel ongevalvrije dagen er op een rij zijn geweest en wat de hoogste score ooit was.

Deze informatie wordt dagelijks door het systeem automatisch gegenereerd en als een visueel aantrekkelijke presentatie getoond in de speellijst(en).

Het enige dat ze bij Fokker of de BAM hoeven te doen, is de nieuwe datum van het laatste ongeval in te voeren. De teller gaat dan weer op nul en telt door totdat er een nieuw ongeval plaatsvindt. Als de hoogste score wordt verbroken wordt deze ook automatisch overgenomen in het veld voor de hoogste score!

Ondanks dat een ongeluk natuurlijk in een klein hoekje zit, hopen wij bij Merit Media altijd dat de hoogste score wordt gebroken!

Narrowcasting kan dus als communicatiemedium voor interne communicatie zorgen voor een veiligere werkomgeving. 

Wilt u meer hierover weten? Bel ons dan vandaag nog: 085-4018444.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring