Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Narrowcasting in de zorg

Auteur: 
Marc Sytsema

De MC Groep is een ziekenhuis met vestigingen in Lelystad, Emmeloord en Dronten. De MC Groep staat voor een gastvrij onthaal van patiënten en bezoekers, en bieden een vriendelijke service en snelheid in diagnostiek en behandeling.

Ook al is de service er nog zo goed, een bezoek aan het ziekenhuis is meestal niet zo leuk. Helemaal niet als je tijdens je bezoek ook nog moet wachten op een arts, een uitslag of een röntgenfoto.

Gelukkig biedt de MC Groep sinds een aantal jaar een fijne oplossing; narrowcasting, ook wel wachtkamer televisie genoemd. Door narrowcasting in te zetten als wachtverzachter kun je de wachtijd van de bezoeker veraangenamen en zelfs leuk of nuttig maken. Dan heb je als organisatie veel gewonnen!

Door het makkelijke TINS CMS systeem kunnen werknemers van het ziekenhuis te allen tijde zelf foto's, filmpjes of nieuwe informatie delen met hun bezoekers en personeel. Door de in de eigen huisstijl ontworpen templates past de narrowcasting mooi bij de algemene uitstraling van de MC Groep en is de narrowcasting inmiddels niet meer weg te denken op de poli's.Narrowcasting in de zorg heeft écht toegevoegde waarde!
Lees en bekijk meer over dit project in ons portfolio.

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444