Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Wachten is nooit leuk!

Auteur: 
Marc Sytsema

Wachten is nooit leuk, zeker niet als je geen idee hebt hoe lang je ongeveer moet wachten.

Seconden voelen als minuten, minuten lijken op den duur wel uren

De moderne mens is druk, altijd druk en heeft per definitie haast. Elke vorm van vertraging wordt als bijzonder negatief ervaren.

Narrowcastingschermen worden vaak juist ingezet om dit gevoel te minimaliseren. Wachtverzachting wordt dat genoemd. De tijden van wachten simpelweg 'vullen' met aantrekkelijke beelden die het brein even 'verdoven' voor negatieve prikkels.

Maar het vertonen van onderhoudende beelden is niet altijd voldoende. Zeker niet al niet precies helder is hoe lang het wachten gaat duren

In die gevallen heeft de 'verdovende werking' pas effect als het scherm ook een indicatie van de wachttijd geeft.

Het TINS-systeem van Merit Media beschikt over de mogelijkheden om de wachttijden bij de bakker, slager of groenteboer aan te geven door middel van een electronische nummerator, welke telkens een visuele indicatie (inclusief een audio-signaal indien gewenst) geeft van het nummer dat aan de beurt is. De bediening van de nummerator geschiedt door middel van draadloze drukknoppen welke op elk gewenste plaats aan de balie of bij de kassa gemonteerd worden. Liever twee kastjes om niet te hoeven heen en weer lopen? Geen probleem!

     

Bij zorginstellingen wordt juist gewerkt met een extra nieuwsbalk met uitlooptijden van doktoren, specialisten en behandelende therapeuten, welke continu zichtbaar is terwijl andere content gewoon vertoond wordt. De bediening van deze uitlooptijd-applicatie kan via elke smartphone, tablet of PC met moderne browser worden uitgevoerd door het assisterend personeel. Door middel van een eenvoudig drop-down menu selecteer je de geldende uitlooptijd per arts en binnen enkele seconden wordt de juiste uitlooptijd getoond. Op die manier weten bezoekers en patienten of ze nog een kopje koffie kunnen halen in de centrale hal.

Wilt u meer weten hoe deze functie van het TINS systeem precies werkt? Bel dan 076-5244877 en wij zullen het aan u vertellen! 

 

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444