Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Narrowcasting het visuele visitekaartje voor jouw beursstand!

Auteur: 
Dennis Coremans

De beursstand is het visitekaartje van jouw organisatie op de beurs. Het is erg belangrijk om deze goed in te richten, de aankleding van de stand moet tenslotte aansluiten bij de huisstijl van jouw organisatie en de doelgroep die je wilt bereiken. Je wilt uiteraard opvallen tussen de andere standhouders. Dit kan bijvoorbeeld door te communiceren met beeldschermen of terwijl narrowcasting! Beeldschermen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken op een beurs. Door slim gebruik te maken van één of meerdere beeldschermen zal de aandacht van bezoekers voor jou beursstand vele malen hoger zijn dan zonder beeldscherm(en). Je vergroot op een eenvoudiger manier "stopkracht" en dus automatisch de mogelijkheid om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf!

Om de beeldschermen perfect te laten functioneren is het van belang dat de techniek goed je niet in de steek laat en de juiste prestaties kan leveren voor spectaculaire HD beelden. Wist je dat het TINS narrowcastingsysteem uitkomst kan bieden? We hebben de 10 grootste voordelen voor je op een rijtje gezet.

1. Stand alone
Het TINS narrowcastingsysteem is een stand alone industriële PC die enkel direct afhankelijk is van stroom om te kunnen presteren.

2. Aan te sluiten op ieder type beeldscherm.
De narrowcasting pc is voorzien van verschillende videopoorten zoals HDMI, DVI en VGA, deze uitgebreide mogelijkheden zorgen er voor dat het systeem praktisch op ieder type scherm aangesloten kan worden.

3. Plug and play
Om het systeem aan te sluiten heb je geen ingewikkelde handleiding, licentie of andere codes nodig. Stekker in het stopcontact, HDMI kabel koppelen aan het scherm en spelen maar!

4. Niet direct afhankelijk van internet
Ook zonder internet functioneert het TINS narrowcastingsysteem zonder problemen. Doordat de industriële PC de data lokaal opslaat op de harde schijf kan de uitzending gewoon vertoont worden zonder enig probleem. Het enige wat moet doen is je speellijst samenstellen en de speler voorafgaand aan de beurs verbinden met het internet om de content eenmalig te downloaden.

5. Versterk het verhaal
Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden. Je herkent het vast wel, wanneer het druk is op een beurs kan je onmogelijk alle geintresseerde bezoekers aanspreken. Wanneer je jouw verhaal duidelijk doorvertaald in de uitzending kan dit uitkomst bieden. Bezoekers die niet worden aangesproken krijgen op deze manier toch een goede indruk van wie jullie zijn of wat jullie doen als organisatie.

6. Eenvoudig eigen content maken
Via de online Roll-Your-Own editor in het CMS is het zeer eenvoudig om informatie-templates op te maken. Professioneel conform huisstijl communiceren doe je in een handomdraai!

7. Social media
Koppel je social-media kanalen eenvoudig en laat de kijker realtime zien wat er speelt op de social media kanalen van jouw organisatie.

8. Eigen content
Bedrijfs- of productvideo’s vertonen? Of een kenmerkende foto van jouw organisatie tonen? Ook dit kan zeer eenvoudig via het eenvoudige CMS (content management systeem).

9. Dynamisch beeld.
Alle template binnen het CMS zijn geanimeerd, de bewegende presentaties samen vormen een dynamisch geheel. Dynamische beelden zijn nu eenmaal aantrekkelijker om naar te kijken dan statische.

10. Bezoekers verwelkomen
Heb je belangrijke afspraken tijdens de beurs gepland? Verwelkom jouw bezoek dan middels een leuke boodschap! Dit kan op voorhand eenvoudig via het CMS worden ingepland zodat deze boodschap alleen te zien is wanneer de afspraak plaatsvindt.

Staat jouw bedrijf binnekort op een beurs en bent je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring