Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Vernieuwde look & feel CMS

Al meer dan 10 jaar zijn wij bezig om ons Content Management Systeem verder door te ontwikkelen en nieuwe features te creëren om het onze gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken. Wij vinden namelijk dat het gebruiksgemak van een narrowcasting systeem voorop moet staan, zodat iedereen in een handomdraai en op professionele wijze kan communiceren met zijn/ haar doelgroep. Verder veranderen de wensen en behoeften van klanten ook continu, waardoor we ook genoodzaakt zijn om kritisch naar ons systeem te blijven kijken en hierop te acteren.

Dergelijke aanpassingen hebben vrijwel altijd op inhoudelijk niveau plaatsgevonden. Het gaat dan met name om het uitbreiden van opties of andere mogelijkheden, waardoor het nóg makkelijker wordt om de schermen op een snelle en professionele wijze van content te voorzien. Een onderdeel waar we tot voor kort in mindere mate aandacht aan hebben besteed is de algemene look & feel van het CMS. Niet geheel onbelangrijk, aangezien dit een website is waar je als het goed is regelmatig te vinden bent, om speellijsten aan te passen en om content toe te voegen. Volgens ons moet de look & feel van een dergelijk CMS daarom ook uitnodigen en de gebruiker helpen om snel naar de juiste plaats in het systeem te navigeren. Daarnaast moet er rekening mee gehouden worden dat het een werkomgeving betreft waar je handelingen moet verrichten, anders dan bijvoorbeeld een commerciële webpagina.

In de nacht van 22 op 23 juni zijn wij daarom overgegaan op de vernieuwde omgeving van ons CMS. Naast het nieuwe TINS logo is met name het kleurenpallet van de website aangepast en werken we nu met duidelijke iconen die verwijzen naar de belangrijkste opties in het systeem. Verder werken we nu met drop-down menu’s, zodat de opties overzichtelijk zijn en je meer “werkruimte” hebt op de betreffende pagina’s.

Bent u benieuwd naar ons CMS, de content en de opties binnen ons systeem?
Maak dan een maand lang gebruik van de “Gratis Narrowcasting Proef”.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
14 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring