Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Merit Media op TV bij RTL Ondernemerszaken

Auteur: 
Marc Sytsema

Ondernemerszaken is het televisieprogramma van RTL voor en door ondernemers. Het gaat over onderwerpen waar ondernemers in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen en vaak genoodzaakt zijn om aan te pakken om concurrerend voordeel te behouden.

Iedere aflevering wordt gepresenteerd door econome Pauline de Wilde en wordt geproduceerd door Motion Media uit Rotterdam.

De aflevering van seizoen 4 halverwege februari gaat over Ondernemers en Narrowcasting.

Merit Media is door Ondernemerszaken benaderd om als marktpartij en ervaringsdeskundige een en ander toe te lichten over de narrowcasting branche.

Op woensdag 7 januari werden de opnamen gemaakt door Roeland (cameraman) en Denice (verslaggeefster) van Motion Media in het nieuwe pand van Merit Media in Etten-Leur.

Merit Media bij RTL Ondernemerszaken

Tijdens het interview bij Merit Media kwam ook Nicole van Riel, concept manager van XOOON van Habufa Meubelen, aan het woord.

Benieuwd naar het resultaat?

Kijk dan op één van de volgende uitzenddagen naar RTL7 (tijdens werkuren is dat RTL-Z):

  • dinsdag 10 februari om 11:20 uur
  • woensdag 11 februari om 13:20 uur
  • donderdag 12 februari om 15:40 uur

Mocht u niet de tijd hebben om op die dagen of tijdstippen het programma te bekijken, geen probleem, de uitzending zal ook te bekijken zijn op ons Youtube-kanaal, de website van Merit Media en uiteraard ook op RTL XL (uitzending gemist).

Deel deze pagina
Instagram update
Contact

Merit Media
Bredaseweg, 113
4872 LA Etten-Leur

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring