Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

ISE 2024: nieuwe narrowcasting innovaties!

Vandaag is de grootste AV-systeemintegratieshow ter wereld, ook wel bekend als de ISE, weer van start gegaan in Barcelona. Sinds de eerste editie in 2004, gehouden in de Amsterdam RAI , is dit de beurs waar de complete AV- en systeemintegratiegemeenschap samenkomt.

Narrowcasting heeft altijd een prominente plaats gehad op de beursvloer. Ook tijdens deze editie is dit weer het geval! In één van de grootste beurshallen van het complex demonstreren de grootste fabrikanten en toeleveranciers op het gebied van narrowcasting hun laatste innovaties. De eerste geluiden vanuit Barcelona zijn zeer positief, onderstaand een korte samenvatting van gerenommeerde leveranciers.

LG komt met een nieuw uitgebreid assortiment monitoren die ontwikkeld zijn voor narrowcasting in de detailhandel, het bedrijfsleven, het onderwijs en de horeca. De micro LED-technologie van het bedrijf zorgt voor nog scherpere beelden in hoge resolutie (8k) op schermen met een grotere diameter, bovendien creeert de nieuwste technologie voor een grotere kijkhoek.

Ook Samsung komt dit jaar met nieuwe innovaties, zo zijn de grotere displays (vanaf 98") voorzien van de Neo QLED technologie welke eerder al toegepast is in monitoren van een kleiner formaat. 

Goed nieuws voor fabrikant Philips, zij ontvingen bij aanvang van de beurs de "Sustainability Innovation of the Year award". Dit is een mooie bekroning op de weg die ze zijn ingeslagen op het gebied van duurzaamheid. Ook voor dit jaar staat duurzaamheid centraal, één van de nieuwe producten op de Philips-stand is de QE-lijn, met modellen van 50, 55 en 65 inch. Het laatste model heeft zelfs energielabel C, wat het de allerzuinigste in zijn klasse maakt. 

Ook op het gebied van touchmonitoren zijn er weer nieuwe inovaties te melden welke geschikt zijn voor diverse toepassingen. Wat opvalt is dat ze allemaal een zeer snelle responsiviteit hebben, de techniek zorgt dat je de schermen tot wel 10 aanraakpunten tegelijkertijd kan registreren wat zorgt voor een nog betere gebruikerservaring. Bovendien zijn de monitoren plug-and-play ready zodat ze eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan externe systemen die werken op basis van een Windows-, Android- of Linux OS.

Meer weten over de ISE? Of innovaties op het gebied van narrowcasting monitoren? Neem dan contact met ons op!

Deel deze pagina
Tags: 
Laatst gewijzigd: 
31 januari 2024
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring