Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Iemand een stukje taart?

In een eerder blog hebben wij al eens aandacht besteed aan het feit dat interne communicatie steeds belangrijker wordt binnen een organisatie. 

Narrowcasting is hiervoor natuurlijk perfect in te zetten en wordt tegenwoordig gezien als een volwaardige communicatietool! 
Dit is ook zeker een trend die wij signaleren, aangezien wij steeds meer klanten mogen bedienen die ons systeem inzetten om intern te communiceren.

Een terugkerend item binnen deze communicatie zijn natuurlijk de verjaardagen. Hoe leuk en attent is het namelijk om je collega’s (of andere gegadigden) middels de schermen te feliciteren? Binnen het TINS narrowcasting systeem is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze algemene verjaardag-template. Deze is bedoeld voor individueel gebruik en is ook per presentatie te personaliseren. Nog steeds hartstikke leuk en één van de meestgebruikte templates binnen het systeem. Maar wat als je dit moet doen voor een organisatie van 350 man? Dan ben je natuurlijk wel even bezig…

Om deze reden hebben wij een nieuwe verjaardag-template ontwikkeld. Deze leuke feestelijke animatie laat een verjaardagskaart zien, waarop de namen van de jarigen staan en waarop een leuke boodschap gezet kan worden. Binnen deze template is het mogelijk om in één keer een hele data feed (namen + geboortedata) in te voegen. Deze informatie is vaak makkelijk te exporteren vanuit een ERP systeem. De template is zo ontwikkeld dat de presentatie alleen getoond wordt op de dag dat er ook daadwerkelijk iemand jarig is. Ook is er weer aandacht besteed aan het personaliseren. Zo kan je zelf aparte boodschappen ingeven wanneer het een enkele jarige betreft of als er meerdere jarigen op één dag zijn. Aan de hand van de ingegeven data zal het juiste bericht automatisch vertoond worden.

Ook hebben we gedacht aan de weekend-jarigen (indien de gebruiker de schermen in het weekend uit heeft staan). Zo kan er aangegeven worden of de weekend-jarigen ook op vrijdag of op maandag vertoond moeten worden. Zo kan je iemand nog net even een leuke verjaardag wensen voordat je het weekend in gaat en wordt er niemand vergeten... Handig toch?

Bent u op zoek naar een modern platform om uw interne communicatie nóg efficienter te maken? 
Neem dan even contact met ons op!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring