Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

In-Lite lanceert interactief narrowcastingsysteem

In-Lite is al jaren dé specialist op het gebied van buitenverlichting. Dit doen ze door innovatieve buitenverlichting te ontwikkelen voor zowel de consumenten als de professionele-markt. De producten van In-Lite kenmerken zich doordat er enkel gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige LED-verlichting. De buitenverlichting maakt enkel gebruik van laagspanning (12 volt) en is bovendien plug-and-play ready, je kunt zonder ruime kennis en ervaring van electra eenvoudig zelf de installatie uitvoeren. Bijkomend voordeel is dat de oplossingen energiezuinig en duurzaam zijn.

Het unieke LED-buitenverlichting concept, dat onder de merknaam In-Lite wordt verkocht, is enkel verkrijgbaar via een selectief dealernetwerk dat bestaat uit partners en professionals zoals hoveniers en bedrijven gespecialeerd in sierbestrating.
Om er voor te zorgen dat alle kennis up to date is wordt het dealernetwerk jaarlijks uitgenodigd voor een uitgebreide producttraining in de showtuin van het In-Lite hoofdkantoor. Met de opgedane kennis en expertise voorzien zij hun klanten van het juiste advies om zo van iedere buitenruimte een unieke plek te maken waar je in de avonduren volop van kunt genieten.

In een zoektocht naar een functionele tool die ingezet kan worden tijdens het verkoopproces werd al snel duidelijk dat een interactief beeldscherm de juiste oplossing zou zijn. Na enkele oriënterende gesprekken met Merit Media volgde al snel een uitgebreide pilot. De pilotperiode bleek erg succesvol te zijn, zodoende is er gekozen om het TINS narrowcastingsysteem verder uit te rollen over het dealernetwerk.

In het shop-in-shop concept van In-Lite is een Samsung 43" touchscreen monitor geïntegreerd, deze monitor wordt direct aangestuurd door de TINS narrowcasting-speler. In samenspraak met In-Lite is een interactieve keuzemenu ontwikkeld, doelstelling is dat zowel de dealer als de consument eenvoudig extra informatie kan opvragen. Te denken valt aan een compleet assortimentsoverzicht, diverse installatievideo’s, het gebruik van de In-Lite app voor de mobiele telefoon en tips voor het plaatsen van verlichting in de tuin.

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring