Direct contact? Bel 085 - 4018444 of mail naar informatie@meritmedia.nl

U bent hier

Narrowcasting het ontbrekende puzzelstuk!?

“Hoe bereiken we onze medewerkers?” dit is binnen veel organisaties een groot vraagstuk. Betrokkenheid creëren en het verstrekken van informatie over wat er speelt binnen de organisatie zijn vaak terugkerende wensen op het verlanglijstje van het management.

Medewerkers zijn tenslotte het kloppende hart van de organisatie, goede communicatie is van zeer groot belang! In de praktijk blijkt dat de bestaande tools om te communiceren niet altijd het gewenste effect hebben. Denk bijvoorbeeld aan een digitale nieuwsbrief of het plaatsen van nieuwsberichten op het intranet. Een ander kenmerkend voorbeeld is de mailbox die vaak uitpuilt, waardoor er geen tijd is om de nieuwsbrief te lezen. Of wat te denken van de intranetpagina die niet tot nauwelijks wordt bezocht. En dan zijn er ook nog medewerkers die niet direct toegang hebben tot een pc, tablet of mobiele telefoon. Kortom, het is nog een hele klus om iedereen binnen de organisatie te bereiken.

Wist je dat narrowcasting het ontbrekende puzzelstuk kan zijn in deze zoektocht? In de afgelopen jaren heeft narrowcasting een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is uitgegroeid tot een volwaardig communicatiemedium. We zien dan ook een trend ontstaan waarin narrowcasting een steeds prominentere rol vervult om de interne communicatie te optimaliseren. Met name het visuele aspect van een geanimeerde boodschap zorgt ervoor dat de boodschap sterk overkomt en in één oogopslag duidelijk is. Bijkomend voordeel is dat narrowcasting voor iedereen een toegankelijk medium is en daarnaast ook erg laagdrempelig.Of het nu gaat om het vertonen van een bedrijfsfilmpje, het aankondigen van verjaardagen, jubilarissen of die nieuwe collega die deze week is begonnen met één druk op de knop bereik je al jouw collega’s!

Mocht de interesse zijn gewekt na het lezen van deze blog, dan komen wij graag met je in contact. En wie weet bent u straks in het bezit van het laatste ontbrekende puzzelstuk!

Deel deze pagina
Laatst gewijzigd: 
13 juni 2023
Contact

Merit Media
Breda International Airport
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd

informatie@meritmedia.nl
085-4018444

Privacyverklaring